Stockholm Stad

Jag och Kim åkte in till stan idag och hon köpte lite saker, och världens snyggaste skor, så nu är jag väldigt avis på henne. Jag köpte en sjukt snygg bolero med stora spetsiga axlar, såklart svart. Och så köpte jag ett par fransskor, vet dock inte vad dom heter, men dom är också riktigt fina. Men jag kan inte använda dom nu så dom får ligga tills våren närmar sig:)..

Asså varför i helvete kan jag inte lägga ut bilder i bloggen för? Någon som vet?

Puss.


Kvällen

Ikväll kommer Kim hit, jag har ingenaning om vad vi ska göra men vi hittar alltid på något. Jag har haft en grymt tråkig dag sen Jasmine åkte. Helt seriöst, jag har legat på soffan hela dagen och nu ikväll skulle jag på fest men nu orkar jag inte. Jag har vart hemma varje dag på lovet, jag vill göra saker men jag orkar inte.

Vad händer med mig? vill inte ha det så här, jag vill ha kul, och göra massa saker. Men sen när det väl händer så orkar jag inte. Hjäääälp


Nu ska jag ut och röka sen ska jag hoppa in i duschen innan Kimpa kommer,
Puss

julmat

Snart kommer det lite gäster, fan det kommer bli fullt hus här, haha. Det är jag, Joakim, Fredrik, Helena, Rikard, mamma och så kommer Andreas och Tomas. Vi ska äta julmat och ha det trevligt.
Ajuste, just nu kan jag inte lägga in bilder, men jag skriver va ja har fått, hehe.

Jag fick ju min underbara dator, fransväska från HM, Svarta- och blåa Jeansleggings, Kofta från Gina, Kort T-shirt från BikBok.

Puss


Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vi fick öppna ett paket var nu på morgonen. Och jag tvekade på om jag skulle öppna ett stort eller litet paket. Men jag tog ett stort paket, inslaget med rött julpapper. Och när jag öppna på ena sidan så stod det Eee PC, och min första tanke var; Åh får jag den nya rakaparaten. Men nej det var det inte. Utan det var en DATA...
En svart Mini Laptop, asså ingen fattar hur glad jag är. har velat ha en skit länge nu och idag fick jag en, yeay.
Klockan halv 3 så ska vi åka till min Moster, Anki. När vi vart där ska vi hem och öppna resten av julklapparna. Faan va ja länktar.

Nu ska jag förmodligen ut och röka, sen måste jag och Joakim städa för ikväll kommer det gäster. Det kommer bli den bästa Julaftonen på länge. Hoppas ni får en bra jul

GOD JUL PÅ ER, puss

Julhandel

Var och fikade med pappa förut vid 12 tiden sen åkte jag hem och duscha o lite så. Sen åkte jag, mamma och Helena till Handen centrum och nu är jag äntligen hemma. Jag har köpt lite julklappar till familjen och Kim. Hoppas dom blir nöjda. Snart ska vi klä granen. Ooh, villken huvudverk jag har tror ja dör snart.

Oj! Klockan är fan snart 9, fuck. Trodde klockan var typ halv 8 eller nåt.

Puss på er

Ajuste, tror inte jag får någon dator i morgon:( Fan jag ville verkligen ha en.....

uppdatering

- GLAD

Nu är jag happy.
kan tyvär inte säga varför men va bara glad att jag är glad, Yeay.

Jullov

Från och med idag har jag lov, äntligen slipper jag skolan i tyvär bara 2 veckor. Men i övermorgon är det julafton, och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för det. jag har inte ens köpt julklappar, gaaah.
Vad ska man göra, är helt pank liksom.
Vi får se om jag får pengar av pappa i morgon, då åker jag i sånna fall till Handen Centrum och julhandlar. Nu sitter jag bara hemma och tråkar, har ingen lust till nånting. Orkar inte vara med någon, orkar inte ens prata  med någon. Jag vill göra något, något kul men det lär väl inte hända ikväll..

Men i morgon, när jag vaknar så ska jag ut i skogen och leta efter en fin gran, hehe. eftersom att mamma jobbar så tänkte jag att jag kunde göra det.

Kanske skriver sen, bror på vad jag gör. Ha en bättre kväll än va ja har. PUSS

Så känner jag just nu.

2 dagar kvar

På tisdag slutar jag skolan och får äntligen jullov. Så, om 4 dagar är det julafton. Ska fira jul hos min moster, Anki och Farbror, Lasse. Det ska bli trevligt att fira med släkten, har inte gjort det på skit länge.

Min Önskelista:
- Mini laptop, svart
- Samsung, touch
- Underkläder
- Presentkort på olika sko- och klädaffärer
- Pengar
- Smycken
- Byrå/Garderob

Vad önskar ni er?

Nu ska jag gå i duschen och klockan 10 kommer Jasmine.. Ha det, sov gott

Ändrade planer

Inget 12 tåg kommer inte, så vi stannar hemma istället. Vi lär väl kolla på tv och bara ta det lugnt eller så blir det zzZZzz time. Hehe aa, men har inte så mycket att skriva så chao.

Utgång

Har varit hos Kim hela kvällen och vart hundvakt. Men nu vill vi göra något så vi drar till Vh och möter upp Nathalie o drar på chillkrök. Stressigt.

Puss

Sista

Jag blev inte direkt glad nu, så det här blir sista inlägget ikväll.
Sov gott mina underbara läsare. Vi hörs i morgon.
Natti natt

Ta-det-lugnt-fredag

Har varit hemma ikväll och tagit det lugnt, men nu ska jag med min bror, Pierre och Tommy och åka bil.. Så det blir en lugn fredag, fett skönt. Men nu måste jag springa, ha det

Puss

Jag vill ha en fin begravning

Jag ligger så risigt till asså. Jag mulade två killar i skolan idag och dom kommer så döda mig i morgon. Dom skulle gjort det idag men jag har hållt mig undan väldigt mycket, haha.. Så om jag inte skriver inom en vecka så är jag död. Så då är det eran uppgift att fixa en fin begravning till moi.

Idag vakna jag ilf upp sjuk. Men jag drog till skolan ändå. Nu sitter jag hemma och skulle plugga men glömde pappret hemma, oups. Guuud va ja e rastlös, är hemma ensam och har skit tråkigt.

Ni får lite bilder, har inte så mycket att skriva om liksom.









Lite roligt, för dom bilderna jag lagt ut, är tillbringade med Kim.

Här får du för att du alltid är dum mot mig Niklas;D
Älskar dig sötnos, hehe.


Låttext

"Det kommer dagar i ditt liv, då du inte pallar nåt, då du bara vill försvinna, bara flyga falla bort. Jo jag vet hur du känner, jag var vart där du är. Bit ihop för allting löser sig snart ska du se".

Just nu känns allt lågt. Sov gott

I det ser jag bara sorg

Ni kanske inte förstår vad jag menar med min rubrik. Men jag syftar på vädret som har kommit till Stockholm, SNÖ... Jag är värsta snö hataren. Klarar knappt av att se snö utan att bli ledsen, så jävla jobbigt. Jag förstår inte hur man kan älska snö. Visst när man var liten var det mysigt och skit roligt. Men liksom nu? Nu vill jag kunna gå i klackar, lättklätt året om. Kunna sitta ute på Rosenhill och se o höra alla underbara hojar på slingerbulten. Det är verkligen vad jag länktar till nu. Och Rättvik förstås, men det gör jag liksom hela tiden så.

Jag ska se hur många sommarbilder jag kan hitta,
Ooh... CP DATA... Tyvär så kan jag inte lägga ut bilder nu för antingen så fuckar datorn eller Blogg.se .. DAMP...

Aja, inte mycket jag kan göra åt. Men jag ville liskom lägga ut bilder ni inte har sett förut. Buhu.
På Tisdag nästa vecka har vi Jullov. Fan va skönt. Då ska jag vara hos mamma till Jul, alltså två dagar och sen drar jag till pappa. Ska renovera mitt rum och så ska jag försöka köra lite cross. Det blir liksom aldrig av nu förtiden.

Men eftersom att ni inte kunde få några bilder så får ni jätte gärna svara på en fråga istället.
Vad tycker ni om vintern? Jag vill ha allas åsikter.

Pussar





Frågestund över

Nu svarar jag på era frågor.

Postat av:
hur lång är du? du har verkligen snygga ben:)
2009-12-10 @ 16:07:30

Jag är ca 172 cm lång. Haha tack

Postat av: anna
vad lyssnar du på för musik, nåån bra låt?
2009-12-10 @ 16:09:11

Jag lyssnar mest på rock, Bandit. Har börja göra det dom senaste 2 månaderna typ. Om du tycker om rock så ska du lyssna på bland annat, Nickleback, Volbeat m.m.
Postat av: ...
håller du på med nån sport?
2009-12-10 @ 16:12:12

Nej det gör jag inte. Men jag gymmar.

Postat av: E.
vad gillar du för killar, något måste?:P
2009-12-10 @ 19:22:43

Oj, lite svårt. typ lite äldre, ingen i min ålder ilf.
Hmm. ett måste. Jag vet inte riktigt. Men dom ska helst ha ett intresse för bilar haha.
Postat av: jana andersson
vilka är dina bästa vänner?
som du verkligen inte vill förlora?
2009-12-10 @ 22:56:22

Asså jag vill inte förlora någon av mina vänner, oavsätt bästa vän eller bara vänner.
Men typ bästavän är Kim.
Postat av: Jessica
har du kille? eller någon på g?
2009-12-11 @ 01:44:12

Nej jag har ingen kille och ingen på G. Men jag gillar en kille, (han jag skrivit om förut), men honom vill jag släppa. Låter fel, men asså jag vill inte gilla honom för det känns ganska hopplöst för jag kommer inte få honom. Så någon kille just nu finns inte.
Postat av: har ingen blogg :P
vad trivs du bäst i att ha? lång eller kort hår?
2009-12-11 @ 10:59:44

Jag trivs nog bäst i långt hår, men det är skönt att ha kort.
Postat av: -gillar bloggen-
brukar du sminka dig varje dag?
2009-12-11 @ 14:06:25

Jag sminkar mig sällan. Jag brukar aldrig sminka mig när jag ska till skolan, känns väldigt onödigt. Enda gången jag sminkar mig typ är när jag ska på fest. Jag gillar inte att ha smink, känner mig så jävla ofräsch.
Postat av:
brukar du åka skidor på vintern?
2009-12-12 @ 11:13:51

Nej, har gjort det en gång i hela mitt liv så det blir inte så ofta. Jag brukar inte åka iväg typ på "semester" för att åka skidor.
Postat av: Fridajj
smultronställe?
2009-12-12 @ 15:31:21

Om du menar om jag har något speciellt smultronställe, svarar jag nej för det har jag inte. Kommentera om jag har fattat din fråga fel. Hehe
Postat av: G
är det sant att du gillade den dära charlie förut?, men att han var så gott som otrogen..?
2009-12-12 @ 16:15:15

Ja, jag gillade honom. Men jag kan inte riktigt säga att han var otrogen, för vi var inte tillsammans. Men han gillade mig väldigt mycket så man kanske kan säga att han var otrogen.
Postat av: nikke
gillar du att ha sexiga underkläder eller kör du på komfort?:P
2009-12-12 @ 19:43:08

Sexiga underkläder, helt klart.

Postat av: johan lars skogen
när ska du och jag bli ihop?
2009-12-14 @ 11:03:19

I morgon, över morgon, mitt nästa liv. Vem vet haha.
Så söt Johan xD


Hoppas ni Är nöjda med mina svar, om inte, kommentera haha.
Puss

Nu jävlar

Sitter hemma hos min kompis Nathalie och tar det lugnt. Hon sitter och fixar sin tumnagel som gick sönder idag och jag sitter vid datorn. Om ett tag så ska vi börja fixa oss och sen laga mat, kyckling, fläskfilé och Beaneissås med Kroketer (runda små potatisar)  hehe.. Sen kommer tjejorna. Ni kanske fattar att Nathalie ska ha tjejmiddag. Ni får ha en toppen kväll. Ha det bra.

Puss från little me.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

C-laget vann Lucia cupen igår. YEAY.

I min gamla skola så gick jag i C-laget och vi har aldrig vunnit lucia cupen.
Men i år så vann vi och jag är så jävla glad. Dom hade Michael Jackson (stavning?).
HEJA C!

Kom ihåg, fråga nu om ni vill veta saker om mig och mitt liv. Snart är Frågestunden över.
Puss ;D


Här kommer det...

   

Ni frågar, jag svarar!


8-24=16

16 dagar kvar till Jultomten kommer.


På julafton ska vi till min moster och fira julen med hela släkten.

Och snart kommer Nyår, och guuuud vad jag längtar.
nyår är bäst, det är så underbart med alla raketer.

tisdag

Jag är alltid grymt jävla trött på tisdagar, fattar inte varför.
Fast det är den tråkigaste dagen, bara plugg plugg plugg. Vi har Prov idag också i Arbetsmiljö och Säkerhet, om El och första hjälpen. Undra hur det går eftersom att jag inte har pluggat. Jag har dels IG-varning på Arbetsmiljö så jag lär få IG där xD... Men men.
Vi firade mamma igår, skiiit kul. Det var en massa folk i vårt lilla röda hus. Men jag hade jätte trevligt och det hade mamma med. Och det är bra. Jag gjorde tårtan, det tog fan 1 timme och 20 min:O fett segt.
Hela min helg är fullbokad. På fredag ska jag på tjejmiddag hos Natta P och fira henne, efter det kanske jag ska med på fest. På lördag ska jag förmodligen på tjejmiddag och fira Jasmine och Steffi. På Söndag ska jag fira Denise, ni vet hon som dog. Hon fyller år på Lucia, den 13 December. Så jag ska till hennes gravplats och vara där hela dagen, fika med lite kompisar där och så. Ajuste, på fredag ska jag till min gamla skola och kolla på Lucia kuppen, måste se alla lucia tåg. Eftersom att jag har varit med i alla tåg sen jag börja i 4an.
Ha en bra dag. PUSS


Hejsvejs bananer

Igår (fredag) så hade jag tjejmiddag med Jasmine, Kim, Nathalie, Josefine och Natta. Min kompis Max gjorde all mat och sånt så vi hade en egen kock, servitör och hovmästare. TACK MAX.
Efter maten så sjöng vi Singstar, skiiit kul. Vid halv 11 så drog vi till Tungelsta på Chillkrök hos Bobby, Nathalies pojkvän. Det var skitkul, men dels även lite bråk. Vid ca halv 4 så hämta Fredrik och Joakim oss, så åkte vi hem och laga mat, haha.. Jag och Kim ställde oss och stekte kött xD... Så vid 5 slockna alla.
Nu är jag hos Fredrik med Kim, Jasmine, Joakim och Dennis. Vi har ätit middag och kollat film, skit mysigt. Och nu sitter Dennis, Jasmine och Joakim döda framför tv:n, jag framför datorn och Kim o Fredrik spelar Mx vs. Atv (cross spel). Lugn kväll sååå skönt asså. Hoppas ni läsare har en riktigt trevlig/rolig kväll.

Bilder tagna från Fredriks dator;




Shopaholic

Shoppade igår, och jag är riktigt nöjd...
Jag köpte lite vardagliga kläder, två koftor, två fest klänningar och ett par skor.
Ni kommer inte få några bilder än iaf...
Och sluta tjata på att jag ska skriva, för jag gör det bara när jag känner för det.. Visst jag tycker det är kul att ni läser min blogg men tjata inte på mig.. Tack på förhand.

Puss.

RSS 2.0