Julen är snart här


Rubrik

Inte halsfluss då. Det jag har nu kommer antingen försvinna i slutet av veckan, och om inte, så har jag Körtelfeber. Och om jag har det så ska jag gå runt och ha ont i 2-3 veckor, suck. Har ingen lust med det.

Mamma kom hem nu iaf, från sjukhuset. Det känns skönt att hon är hemma nu. 

Orkar och har inte nåt att skriva nu, bye bye

Kanske halsfluss

Min halsmandel är fortfarande sjukt stor och jag är röd på högra sidan i munnen, det äckliga är att det ligger något vitt slem där också. Jag berätta det för mamma och hon sa att det förmodligen var halsfluss så i morgon ska jag åka till vårdcentralen så jag kan få penicillin om jag har halsfluss. Det är iaf jobbigt som fan, mår skit dåligt. Sover knappt på nätterna, så är helt slut.

Nytt samtalsämne!
All snö ute, damn va mycket snö det har kommit på bara en natt. Det är ca 4 dm här, lite jobbigt med tanke på att mamma förmodligen kommer hem idag, så vi måste skotta bort allting, eller Tony får nog göra det för jag har ingen kraft alls tyvärr. 

Ha de bra, Krya på mig nu Ansofie! 
Puss-ar

Tack babe

Min underbara älskling har köpt mössa och vantar till mig, blev väldigt glad. 

Han är bäst. Älskar dig hjärtat!!

Home and sick

Hela kroppen värker. Det gör så ont, känns som växtvärk men tusen gånger värre. Började nästan gråta förut, fick så jävla ont i armarna. Jag skulle iaf vara på Gymnasiemässan idag, så jag åkte dit till 9 och var där 1 timme sen orkade jag inte mer så jag åkte hem. Kommer vara hemma i morgon också tyvärr. 
Som tur är har jag det iaf mysigt, tänd brasa, sitter i soffan med mitt underbara duntäcke, myspys. 




Negativt, bara

Jag gillar min outfit mycket idag, mycket.. Men tyvärr så kan man ju inte lägga in bilder på skolans datorer så jag tar och fixar det sen.

Efter skolan idag ska jag åka till Fruängen, till Tonys arbetsplats. Vänta på att han ska slut aoch sen ska vi åka till mamma som ligger så SÖS. Hon opererades igår och allt gick bra förutom att hon har världens värker. Usch, lider... Hon får komma hem på Fredag, och kommer inte få köra bil på ca 6 veckor och kommer bara kunna stå och ligga ner, stackarn, mår verkligen dåligt när jag tänker på hur hon kommer ha det en så lång tid..

Jaja, bort med det negativa, eller skoja, detta är mycket negativt. Det sägs att snökaoset kommer hit idag? vad ska vi tro? Dom säger ju så mycket. Och i slutet av veckan kommer det vara 5 minus grader,men det är ju ingenting för att snön ska vara fin och stanna kvar. vart är den riktiga vintern? Och när kan man få riktig sanning från SMHI? Jag ser ingen snö och inget kaos, hallå.. Dom borde skaffa ett nytt jobb!
Jag vill ha en riktig vinter, ett tag iaf. Nu är det bara någon jävel där uppe hos dom högre makterna som jävlas med oss. Gör så vi tror att; oh ja nu kommer vintern, Men nej, där försvann den.. Så är det ju, så jävla rätt har jag.

Igår var första dagen av 5 som jag och Tony var hemma och tog hand om huset och katterna. Det var riktigt mysigt. Vi sov i mammas säng och låg och prata till klockan 12, alladeles för länge men det va mysigt. Idag ska vi gå och lägga oss tidigare så vi kan prata länge länge länge..

Ha en toppen dag, kisses.

Sail away


Sitter och fryser ihjäl.
Jag är riktigt hungrig.
Sitter och lyssnar på Miss Li och Lars Winnerbäck.
Jag mår bra antar jag.
Dystert väder ute, tråkigt.
Jag vill göra något, men vad?

Hehe känner mig lite som en poet som inte kan rimma riktigt. 

New design

Till mitt rum. Det kommer bli så bra när jag är klar med det, yeay. Bilder kommer när det är klart.
Men iaf, jag hjälper mamma idag på kontoret. Får ihop lite pengar också, känns skönt. Kanske man kan köpa ett par skor till min lilla samling då. några såna här vill jag världigt gärna ha,



antingen i mocka eller skin?

Let's fuck it up

Översta bilden är från NU. Dom andra är gamla, en sak till; Jag vill klippa page igen:(


On my way

Nu har jag duschat, smörjt in mig och klätt på mig (fixat håret). Jag ska ta 2 tåget ner till underbara fina Nynäshamn. Klockan 3 ska jag träffa min psykolog. Kommer nog vara där i några timmar så vi får se vad jag hinner göra efter.

Thats me today.
Have a great day people.

Låååång helg

Idag får jag helg, enda gången jag ska till skolan är på Torsdag för att ha utvecklingssamtal.
I morgon klockan 3 ska jag iväg till Nynäs och prata med en person och sen har jag hela dagen på mig att bara ta det lugnt. Innan jag åker ner så ska jag plugga El. Jippie känner jag åt det.
Nu står jag och lagar mat till mig och Tony, marinerad kycklingfilé, bea-sås och Strips.. Yamie.

Ha en lovely kväll, pöss

Skit saker

Jäcla skit saker Spotify är, det buggar och är fett segt.
Ville bara säga det.

Jag har precis kommit hem från min mormor och morfar. Var där med hela mammas släkt och firade morfar. Haha, vilken jävla släkt jag har alltså. Min kusin, Sofia, är 18 och myndig. Hon tog hål i tungan i Fredags förra veckan, hennes föräldrar har inte pratat med henne på en vecka och nu fick släkten veta om det så alla började hacka på henne o ba klaga, klaga, klaga. Så jävla TÖNTIG. Så jag stod på Sofias sida o sa; hon är förfan myndig, hon får göra va fan hon vill utan att ni ska klaga. Helvete.
Jag blev så sur, dom är så omogna hela bunten. Fast mycket roliga;)

Nu sitter jag i soffan, Tony kommer alldeles snart hem. Jag ska träffa Malin och Johana sen, och vi ska vara med Tony, Tobbe och Rille. Vet dock inte va som händer?

En sak till; Jag och Tony är tillsammans nu!
ni kanske har trott det hela tiden, men icke sa nicke, vi har inte varit tillsammans sen Onsdagen den 27 Oktober.

Puss på er

Stay away from me

Snälla, gör så att bussen inte kommer till mig. Gör så den svänger av vägen eller något sånt, få den bort från mig så blir jag väldigt glad och nöjd. Jag vill bara vara hemma, tända en massa ljus o en brasa. Sitta framför den med kaffe i handen. Ooooh så skönt. Istället så sitter jag i sängen, med huvudet på knät famåtlutande mot datorn som står på två kuddar o några böcker. Mitt goda kaffe står i köket:/ Suck, men men. 
Nej, de va ju inte kul alls faktiskt. 

Blev ni chockade av snön? Inte jag, jag blir bara så jävla sur för att det knappt är minus grader (eller nu är det kasnke det) och så blire slaskigt och äckligt. Vilka skor ska man ha nu då? Vinterstövlar med klack eller lårhöga kängor? Hmm, får se.. 

Hoppas ni får en kanoners dag, sweet dreams tänkte ja skriva.
Puss
Fuling men duger som morgon inlägg!

Hate this moment of my life

Det har hänt så mycket på bara under en vecka. Och nu ska det förstöras ännu mer? Va fan händer, förtjänar jag det här? Vill ni att jag ska må dåligt? Jag är så lycklig med honom så varför kan ni inte bara låta mig få vara lycklig. Jag vet vad han har gjort mot mig, men det spelar ingen roll längre. Det där insåg mig bara att jag är så jävla kär i honom, jag klarar mig inte utan honom. Att ni gör så här, NU, är så jävla pissig stil så det finns inte. Jag blir så ledsen. Det ni gör får ingen att må bättre, utan rättare sagt, sämre. Ni gör så att detta drabbar min skoltid, jag är ledsnare i skolan, jag klarar knappt av att plugga hemma och jag har ingen lust längre att åka till skolan. Ni/du inser inte vad du har gjort mot mig, du har förstört mig så jävla hårt. Vi får se hur detta går, om skolan blir sämre, om jag bara mår dåligt hela tiden, om jag inte klarar av er, så kommer jag skita i vad ni/du säger. Då kommer jag göra vad fan jag vill som gör att jag mår bra och klarar av allt jag gjorde förut.


Fuck the world, fuck life, fuck everything!

The world's greatest

Har hört rykten, att det ska komma hela 2 dm snö i natt, gaah. Vad hemskt, men det har vi inte sett att det har hänt än så just nu inget att tro på..

Har precis ätit en god middag med mitt hjärtegull, riktigt mysigt. Nu ska vi nog se på film, orkar inte åka hem så stannar här i natt (igen). Vi är så gulliga, hehe.


Tryck på länken!!!!!!!

Klicka här och vinn antingen en Iphone 4, Ipad eller en Imac nu!!!

http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/07/white-iphone-4-apple.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_meVOCpmKEW4/S2GVEqcyk_I/AAAAAAAABHc/GjLMtCE8ruE/s400/apple_ipad_full_2.jpg


http://media.macapple.se/2010/07/iMac.jpg

Ouuuufh








Klädesbomb



Allt detta vill jag ha i min garderob...

I want to make a change

jag vill fixa en stor gaderob/klädkammare. Slänga typ alla mina kläder och köpa nytt. Jag vill köpa snygga moderna kläder, sånt jag är lite svag för att använda. Jag vill rensa mina skor, slänga dom jag inte kan ha eller inte tycker om. Jag vill göra en skillnad. Jag vill ha pengar så jag kan börja trivas med min livsstil.

HJÄLP

Allright, you win

Hur mycket ork har man i sitt liv? Finns det en gräns då man inte orkar mer? Livet är en mycket komplicerad sak. Det finns kärlek, vänskap, hat. Det är dom tre delarna livet består av på ett ungefär. Men vilken del är den som uttrycks mest? 

In loving memory mycket fin låt. 



Lebensgefahr

Tjenix.

Jag sitter just nu i Tonys säng och lyssnar på musik och ska plugga, jippie.  Jag har ett prov direkt efter lovet jag ska göra. 
Jag ska förmodligen träffa Johana sen, men innan det ska jag duscha och laga mat. Blir antingen kyckling eller fläskfilé. Hmm..  Ja ja, nu ska ja plugga, eller laga mat..

Have it

RSS 2.0