Förlåt

förlåt förlåt och åter ett förlåt. Jag har ingenaning varför jag inte harskrivit på dom senaste dagarna. Kanske är det för att det är tråkigt i skolan, att det inte händer så mycket?! Jag kan ju säga att jag inte har mått så bra men det ska jag ändra på. Nu glömmer vi det tråkiga. Vad gjorde alla igår? Jag var ilf i stan med Natta, Melon och Kim. Vi åt på Sushi restaurang och det var första gången som jag faktiskt åt upp sushi'n och tyckte om det, hehe. Sen rörde vi oss mot tåget, men påväg till det så skrattade vi väldigt mycket. Vi åkte till Tungelsta, hem till Bobby och där hände de inte så mycket Men vid 11 följde jag med Kim till tåget sen drog jag och dom andra upp till Persson och där var det minst lika tråkigt. Jag tog 12 tåget hem och gick och la mig i min sköna säg på en gång, helt underbart skönt. haha.
Men ikväll ska jag, Joakim o Helena ut med mamma, vi ska äta på Texas Longhorn, så grymt gott asså.  Sen om det inte blir försent kommer Alex sova hos mig. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul hittar vi alltid på=)...
Ajuste, idag kommer min faster med Niklas och hennes kille, och jag ville verkligen träffa dom men nu blir det inte så om inte dom stannar länge, hehe... Aja vi höres Pussar //


Anso

Ajjjjjj

Jag har jätte ont i magen, känns som jag inte kan stå upp.
Men man få väl lida ibland, har ju haft ont i magen sen jag åkte till skolan. Men jag har iallafall solat, själv tyvär men det spelar inte så stor roll. Jag kan ju säga att inget roligt har hänt idag, har mest gått runt och varit lite små sur på en sak men det vill jag inte ta upp, men på lunchen gick jag, Kim, Natta, Alex och Melon ner till Sassa's och åt chicken bits och det var riktigt gott. Efter skolan gjorde jag klart omproven och jag tror det gick bra, kändes så hehe. Egentligen ska jag ju vara hos mamma nu men jag kände idag igen att jag ville sova hos pappa, man måste följa sin magkänsla. 
Just nu har jag inge roligt att skriva för det har varit en tråkig dag så jag skriver väl ett god natt inlägg.

Anso

 glöm inte Denises blogg; http://RIPdenise.blogg.se


Glömde!!

Jag har bestämt mig för vilken hund jag ska köpa. En Pincher och den ska heta Diesel om det är en kille och kanske Dior om det är en tjej!
 Det kommer bli as bra.
Vi ses snart <3<3

Morgonrubrik

God morgon, jag vaknade 45 minuter försent,  men jag kommer nog hinna med 8 tåget, eftersom att jag valde kläder igår slapp jag det problemet i dag. men idag har vi gymnastik ungefär sista lektionen så efter skolan ska jag åka och sola,  jag tror att Nathalie och Kim skulle med, men jag kommer ej ihåg, hehe. Guuud, vad trött jag är ikväll ska jag gå och lägga mig ditigt. Fast så sa jag igår med och då blev det halv 12, ikväll SKA jag gå och lägga mig senast 10, hehe.
Har ni hört R.Kelly - Slow wind? så jävla bra, och man vill verkligen dansa när man hör den, as skön=)
Aja, såhär på morgonen har man ju inte så mycket att skriva om så när jag kommer hem idag kan jag ju skriva om min solning, hehe. Nej men nu ska jag kanske äta frukost, fast jag lär väl sitta kvar framför datan.

Hugs / Ansfii

sovdags

Nu har jag pluggat hyfsat bra, fast jag har typ inte lärt mig något=/ men jag har ju svårt, men skit samma.
Jag har laddat ner lite musik bla. Chris Brown, Ne-Yo och R.Kelly, riktigt bra låtar asså. Så nu kommer jag ha lite schysta låtar på mobilen. Älskade Chris Brown, faan va ja saknar honom. Förlåt jag känner verkligen hur jag tar upp honom i varenda inlägg nu men ingen förstår hur det känns nu, utan honomn, när allt är över. Att man måste vänta i ett år om inte mer=( Men förlåt, jag skriver bara om honom ibland då. Men nu ska jag fixa låtarna sen sova, hoppas jag sover ikväll, jag vill inte ligga uppe till halv 2 inatt med. Guud, jag bah satt och gjorde lite sköna moooves och nu helt plötsligt känner jag att jag ville göra en dans, ska prata med Kim i morgon, haha och fråga om hon vill göra en med mig, hehe. Sen lägger jag ut den om den blir bra=) Men dug va sjukt, jag känner värsta suget till att dansa, hehe.. men jag får väl dansa framför spegeln sen=P men nu måste jag fixa låtarna sen zzzZZZzzz.

Söta drömmar // Anso 


Söta!

Om vi kanske ska flytta så kanske jag ska få en hund, men vilken?

Chow chow
Eurasier
Pincher
Rottweiler


och jag kommer få en data, Jippie.


Efter skolan idag var jag på nått möte med min lärare och mamma, vi prata om mina problem jag har med läxorna, hehe. Jag vet inte om jag orkar bry mig eftersom att det ändå bara går skit all the time... Men skit samma, nu sitter jag vid min älskade data och bara längtar tills vi flyttar, om vi nu gör det. Men det kommer bli sååå kul verkligen. Men nu måste jag plugga, har två omprov i morgon, gaaah.

Anso

morgon kaffe

God morgon sötnosar.
Jag har precis klätt på mig och fixat håret, inte något speciellt men det blev jeans leggings och en t-shirt och såklart något jag absolut inte tar av mig, Chris Brown halsbandet... Men nu ska jag äta frukost fast idag blir det inge morgon kaffe=( jag har typ blivit beroende av kaffe, dom säger ju att man kan bli det, hehe... Skit samma. Idag åker jag inte till mamma för jag orkar inte, vill sova hos pappa, kanske gör det i morgon också. Stackars mamma, som inte får träffa sin käraste dotter, hehe. Ajuste glömde säga att vi börjar sent idag så jag fick sova en halvtimme längre men jag prata ju förut om mitt sömnproblem, igår somna jag ungefär halv 2. Fyfan vad jobbigt det är, bara ligga vaken och har 1000 tankar i hjärnan. Nej det måste verkligen ändras. Nu ska jag äta frukost, bye bye

PS.det fanns kaffe=) 

sommar kom nu!

Saknar du sommaren?
överdrivet mycket
Vad gör du på sommaren?
För det mesta ute med kompisar
Vad är det bästa på sommaren?
Classic Car Week
Vad gör du på kvällarna?
Ute med kompisar och har kul
När brukar du vakna?
Olika från dag till dag, kanske runt 11-12
Vad har du för kläder på sommaren?
Shorts, linne, kjolar o ballerina skor typ
Hur tar du dig till olika ställen?
Buss/moppe men i sommar blir det epa=)
Vart badar du?
Wedan för det mesta
Solar du mycket på sommaren?
Oändligt mycket
Har du lätt för att bli brun?
Pepparkaka
Tycker du om att bada?
Jag älskar att bada
Vad är ett måste på sommaren?
 Grilla och ha fina ben, haha
Vad ska man äta på sommaren?
Glass såklart
Vart ska man helst vara på kvällarna?
Ute hela natten
Vilka umgås du med?
pappa, haha nej men kompisar
När måste du vara hemma på sommaren?
Mamma: när jag känner fört
Pappa: När han vill att jag ska hem, haha
Vilken är favorit glassen?

Twister lätt
Vad dricker du på sommaren?
Vatten och annat
Vad är den godaste frukten på sommaren?
Hallon och jordgubbar
Vad ska du göra i sommar?
Ha världens bästa sommar!
Vem vill du ha i sommar?
Chris Brown såklart

Bild från sommar08


Sov sött // Anso

tråk

Shiit, jag kom på för en stund sen att min lärare sa att jag var tvungen att ta med mig läxor hem för att jag inte ska ha så dåliga betyg men jag tänkte att jag hade ganska fullt upp i helgen, men nu sitter jag framför datan och inget gör, jag kunde lika gärna ha pluggat och iallafall försökt få lite bättre betyg, eftersom att jag har en aning svårt i skolan beroende på dyslexi. Det är som det är. Ska snart hoppa in i duschen och sen sooova, vill sova tidigt ikväll men det bli aldrig så, antingen så är det något riktigt bra på tv man inte kan slita sig i från, eller sitter man framför datan eller så duschar jag väääldigt länge, hehe men det vanligaste är att jag inte brukar kunna sova när det är skola dagen efter, och det är skit jobbigt. Jag har typ sömnproblem I think...
Fan fan fan... Jag skulle lägga in några bilder på min CB, men som vanligt är det fel på min data så... Fan...
Det ända jag tänker på är Chris Brown, jag har en jätte ångest för att jag inte gjorde något när jag var på hans konsert, typ att jag INTE sprang fram till honom när vi stod på scen, eller att vi inte åkte och leta efter honom. Jag ska verkligen kämpa och göra allt för att få träffa min dröm CB. Det ända jag och Kim prata om igår var honom, och vi mådde verkligen super dåligt för att vi inte fick träffa honom=( Ingen förstår hur jag känner, jag är typ ledsen hela tiden, har inga andra tankar, bara om honom=( Det här är fan inge kul asså. Det känns som om mitt liv är över eller nått sånt. Men det ska väl antagligen vara så, det är ju inte världens lättaste att träffa en kändis bara så där. Men om jag fick chansen skulle jag göra vad som helst för att få träffa honom. verkligen vad som helst. Jag funderar på att dom pengarna jag kommer ha samlat in om ett år, ungefär vid nyår, dra till USA och leta efter CHRIS BROWN, jag skulle lätt kunna göra det.  Allt för den jag älskar mest<3<3 Aja nu får jag väl sluta kvällsdrömma annars lär jag väl börja gråta igen. Om det är någon som känner igen sig på det här kan kommentera, så kan vi prata om honom tillsammans, hehe. Bara en sak till. När konserten var slut köpte jag två plancher och ett halsband med en bild på Chris och så står det Chris Brown på som jag har på mig hela tiden, det är mitt lycko halsband förevigt. Jag har förrsten en bild på det längre ner men man ser inte så bra. Eftersom att jag nu inte kunde lägga in lite söta bilder på älsklingen får jag testa senare eller någon annan dag. Fast i morgon åker jag till mamma och vi har ingen data där, så jag lär väl inte skriva så mycket, om jag inte tvingar mamma ta med sig datan varje dag, hehe. Men det är ju inte så troligt. Skriver när jag ska gå och lägga mig .

Puss från en sorgsen Anso=( <3<3

Hejs

Då var det söndag då, ganska tråkigt faktiskt. Men ja kan ju berätta om min misslyckade lördag. Jag var med Kim och vi drog till stan för att se på bio, men det fanns inga platser kvar så vi gick till Donken och åt lite, sen träffa vi lite kompisar. Vi tog halv 12 tåget hem och kom hem 12, till Kim och såg på filmen Twilight. Den var riktigt bra men ja såg aldrig slutet för vi blev sååå trötta, hehe.
Pappa ringde och väkte mig vid halv 11 i morse och fråga om jag skulle med och kolla på en gård som är till salu, så jag följde med och den gården var super bra, den vill jag ha haha.
Ikväll kommer jag bara vara hemma och ta det lugnt, superduper trött verkligen.

Kiss Kiss Anso

Chris Brown!

asså förlåt för att jag inte skrev i går och idag men jag har inte haft något internet, men nu har ja de så vart ska jag börja.

Igår var den lyckligaste dagen i mitt liv, helt underbar.
Jag fixade mig hemma tyvär ensam men sen tog jag, alex och kim tåget tillsammans o mötte natta i tungelsta så åkte vi bil in till Globen, sedan gick vi till Hovet och fyfan vilka köer det var asså, men i den kön vi stod i gick det väldigt fort. Men när vi stod i kön så gick det några killar förbi och Kim sa typ; där är den killen som fixa in oss till Leona Lewis (stavning?) och då sa ja; där är Matias från E.M.D och sen skrek jag och Kim samtidigt; där är Danny och jag börja gråta som aldrig förr asså, jag blev så himla glad för jag älskar den människan så mycket, men vi stod där en stund och typ skrek o alla verkligen alla kolla på oss som om vi vore dumma i huvudet, men så sa vi till varandra om vi skulle springa efter så jag och Kim gjorde det, men tror ni inte att dom hade sprungit där ifrån då, och jag blev så ledsen för jag ville verkligen träffa honom så jag gick runt och sa att jag hata mig själv och att jag var dum i huvudet för att jag inte hade gått fram till honom tidigare. Men sen var vi tvungna att gå in så vi gick till våra platser eller först prata vi med några vakter och fråga om dom kunde fixa så vi fick tröffa CB men det gick tyvär inte (tråkigt) Men sen började vi prata med en cool kille och fråga om han kände CB, och turen som vi hade så sa han att han har känt honom i 3 år (najjs) så vi fråga om han kunde fixa så vi fick träffa honom, och han skulle försöka fixa  så vi fick dansa på scen med Chris Brown, efter ett tag kom han tillbaka och sa att vi skulle stanna här för vi skulle få gå upp på scen (skrek av glädje).. efter ungefär tre låtar gick vi upp tillsammans med 10 andra tjejer, där stod vi på scen en meter bakom CB, det var helt sjukt. Jag trodde verkligen inte att jag skule ha en sån tur. Vi stod där typ 3 minuter, sen gick vi ner till våra platser igen. Under hela konserten grät jag ingenting, men sista låten han sjöng var min favorit och det var ju såklart "Forever" och då kom tårarna i floder, jag kunde inte sluta gråta tills vi gick ut, hehe. Men nu är det roliga slut och nu sitter jag bara och tänker på hur underbar han är, hans leende slår allt, hans röst var helt underbar. OCH han är mycket snyggare i verkligheten än på bilder. Här kommer lite bilder, men man ser inte så bra (synd)
   världens finaste kille, CB

Jag har bilder från min kamera också men jag måste hitta sladden till datan, så jag kan lägga in dom. Jag ska verkligen helt klart gå nästa gång han kommer, han är allt jag vill ha.

Puss Chris Browns tjej, hehe

Snabbt morgon inlägg

Drömt sött?
ja kommer inte ens ihåg vad jag har drömt, men jag vet att jag hade svårt för att somna men det är ju inte så konstigt, jag kan aldrig sova dagen innan när ja ska göra något kul.  Men nu är det inte långt kvar tills CB konserten. Jag ska bara fixa mig sen gå i skolan och sen hem och fixa mig riktigt fint, ni får bild. Och sen åker vi med 6 tåget, gaaaah vad jag längtar, det känns så overkliget. Jag vill ju verkligen träffa Chris, det är nog min största dröm just nu och den lär väl vara ett tag framöver, men jag hoppas ju såklart att jag får det. Är det någon som ska träffa honom? skriiiv... Men nu måste jag gå upp och fixa mig eller jag ska bara sätta på mig kjukis och typ ett line och inge smink, hehe. Känns såonödigt att fixa sig till skolan och sen hem på en gång och duscha och fixa då igen. Nej nu får det vara bra, jag måste klä på mig nu, skriver efter skolan.

Love from Anso


Natti natti

Det här det sista inlägget Ansfii skriver för ikväll, men i morgon lär det bli ganska många eftersom att det är fredag. Men jag tänkte att ni skulle få se bilder eftersom att jag är ganska dålig med att lägga in dom:

     
 

1. nya stövlarna

2. Solbränd
3. långt och fint hår
4. Bara en bild
5. Bruna fina ben
6. skönaste tofflorna
7. Checka benen


Kramis Anso


Big day

Asså jag hatar Tungelsta skola, speciellt lärarna. Jag och Kim trodde man fick ha miniräknare på vårat prov vi hade, så vi hade det... men idag kommer våran lärare och säger att vi ska göra omprov och jag lacka ur asså, blev så sur eftersom att det liksom kändes bra, men vi behövde inte göra omprov för läraren hade pratat med Kims mami. haha vilken j*vla dag. efter skolan så drog jag och Kim till stan. Vi gick i alla möjliga affärer men hittade inget. Lite senare hitta Kim lite kläder, och jag som skulle ha ett par skor hitta inga förens vi kom till H&M, där hitta jag världens finaste skor, men som den otur bara jag har så fanns det inte i min storlek (skit sur).. Så vi fortsatte att leta. Tillslut gick vi till Sko punkten och där hitta jag mina skor (skit glad) hehh. Det är ett par svarta stövletter med band runt. Kim hittade dom och jag köpte dom, haha.  Vi bestämde oss för att ta 19 över 6 tåget men innan gick vi till donken o köpte lite mat, det var jätte jätte gott.
När vi satt på tåget så kunde jag bara inte sluta skratta, hade kul hela vägen hem. På tåget från VH till Nynäs satt en gubbe och prata för sig själv och det var så jäkla kul, fyfan vad vi garvade.
Nu måste jag plugga (boring)
Puss


06:51

god morgon!
Nu sitter jag med myskläder och dricker kaffe. Har precis ätit frukost och snart ska jag gå upp och fixa mig. Efter skolan idag ska jag och Nathalie åka till Handen C och jag ska köpa skor, som jag skrev igår, jag har ju inga till i morgon. Shit shit shit, konserten är i morgon, omg jag är så stressad, känns som det kommer bli fel med kläder, smink, skor o allt annat ooh inte kul. men det här får bara bli ett litet inlägg för nu måste jag fixa mig, ska gå om 55 minuter och jag är seeeg, hehe..


XoXo , Anso

Jippie

äntligen klar, kanske inte blev världens snyggaste header men den funkar o ja e väldigt nöjd för jag har gjort en för första gången, hehe. Men nu ska jag testa fixa text och sånt. Det har jag aldrig gjort förut eller sett när någon annan har gjort, men vi får se om jag lyckas. Ni lär se hur det kommer se ut.
Men snart ska jag gå och lägga mig, inte så trött men måste sova ut till fredag. och på tanken om Chris Brown, ska ni få se en bild som jag gjorde om lite, jätte fin tycker jag=)
 Världens underbaraste kille, älskar honom


Anso

Klart!

Nu är Denise bloggen klar. Kim hjälpte mig med Desigen, tack kim. Så nu hoppas jag att ni kan kolla och kommentera den. Den kommer bli som en dagbok ungefär, för jag kommer inte skriva som på denna blogg utan jag kommer skriva till Denise, typ som brev till henne, även fast hon inte kan svara=( ... men men, gå in o läs nu fram över. 

Jag hade tänkt o fixa min header, för den jag har nu är ju så ful. inte för att ja skriver varje dag men ja tycker jätte mycket om att skriva när ja gör de. Men när ja har fixat den så får ni säga om den är snygg eller inte. Fast det kanske inte ens går o fixa den för min data är lite cp, kommer alltid att vara de hehh, men men... 

Puss 

pirrig

Nu sitter jag med tre böcker i famnen, SO, Svenska, NO och Engelska. Skit trist, men jag måste kunna sex ord till i morgon (inge svårt) men jobbigt. Till fredag har jag engelska glosor, SO läsa 426-441 och svara på frågor och sen har vi NO och där ska vi också läsa, trista skola... Tror vi inte har mer. Men anledningen till att jag tog med mig allt idag var för att på fredag ska vi ju på den efterlänktade Chris Brown konserten, länktar så enormt mycket, men ilf så ikväll ska jag plugga plugga o plugga, sen är jag typ död.
 Back to the posetiva, som alla vet är Chris i Stockholm på fredag och jag är så himla nervös och lite stressad eftersom att jag måste köpa ett par nya skor som jag ha på fredsag,  vette fan om jag har pengar till det eftersom att jag måste ha pengar till själva konserten. Men nu måste jag bara berätta en sak, jag hade tänkt att göra en ny blogg (kmr ha kvar denna) men jag kommer skriva om min bästavän Denise. Ni kommer förstå varför om ni läser den. Så jag hoppas ni läser den varje dag för den kommer vara speciell. Här  är en bild på vår ängel Denise<3<3



Anso

Söndagsmys

hej hej. Igår var ja med Nathalie och vi gick hem till Bobby och såg film med Chris Brown fast han dog i den (tårögd).. Den hette typ Stump the Yard eller något sånt, ni måste bara se den, underbar film. Men idag (söndag) så har jag bara tagit det lugnt, har städat och hjälpt mamma och snart så ska jag åka till tungelsta, till Nathalie (igen) haha, vi har detså kul, vi kanskeska åka och sola men om vi inte gör de hittar vi på något annat, som vanligt. Men i morgon är det skola och sen ska man til papsen i en vecka.

Kiss

god morgon

Vaknade halv ett idag (inte kul) hatar att sova så lnge för då kan ja inte sova ikväll. Men igår så var jag hemma vid ungefär halv-kvart i 8 och sen ringde lilla söta Nathalie och fråga om jag ville åka bil med dom, så jag fixa mig sen kom dom och hämta mig. Vi åkte till Vidja och hämta Bobbys mamma och skjutsa hem henne sen drog vi till Tungelsta och hämta Frippe. Då drog vi till Donken men på vägen mötte vi Timmie, Måby och några till som hängde på till Donken. Vi kom dit halv 12 och åt och Bobby skämde ut sig så det inte finns asså, han åt en hamburgare och grisa runt den runt hela käften sen tog han hamburgaren i handen och gick fram till kassan och köpte en till, hahah. Hon som stod i kassan våga kappt titta på honom, haha..  men sen drog vi till Tungelsta och körde kurragömma med bilarna, det var så jävla kul, har inte haft så kul sen nyår. Vi körde ett tag men sen vid halv två drog jag hem och sooooooov (skönt) .... Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik, väntar på att Nathalie ska ringa för vi ska göra något kul ikväll. Kanske bilkurragömma hahh.

Anso


 hitta en bild, för tre år sen...

hemmafeber!

Det är något fel med min data, jag kan inte lägga ut några bilder, skit tråkigt. Men ja får försöka tills dete går.
Imorgon hade jag tänkt gå till skolan, men vi får se hur jag mår i morgon, men jag ser fram emot det. Jag tänker mest på vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret, och om jag ska ha något smink, hehe. Men Jag tittar på en riktigt bra film just nu, reklam nu, men efter den tänkte jag sova eftersom att jag ska gå upp 6 i morgon och göra mig i ordning. Jag kommer nog välja kläder idag så jag kan ta det lugnt i morgon och sminka mig o platta håret i lugn och ro.
Men denna uppdatering blir nog den sista för i dag för jag går och lägger mig på en gång efter filmen annars blir det så sent så god natt och sov gott

 //A

FelFelFel

Det är något fel med min data, jag kan inte lägga ut några bilder, skit tråkigt. Men ja får försöka tills dete går.
Imorgon hade jag tänkt gå till skolan, men vi får se hur jag mår i morgon, men jag ser fram emot det. Jag tänker mest på vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret, och om jag ska ha något smink, hehe. Men Jag tittar på en riktigt bra film just nu, reklam nu, men efter den tänkte jag sova eftersom att jag ska gå upp 6 i morgon och göra mig i ordning. Jag kommer nog välja kläder idag så jag kan ta det lugnt i morgon och sminka mig o platta håret i lugn och ro.
Men denna uppdatering blir nog den sista för i dag för jag går och lägger mig på en gång efter filmen annars blir det så sent så god natt och sov gott

 //A

Patetiskt!!!

Jag har haft en vän som jag har älskat och som fanns vid min sida helatin, han var helt perfekt, men kunde lita på honom och han var underbar men nu är den vänskapen över (för gott), för när man uppför sig som skit och bara gör en massa dumma och idiotiska saker så mister man vänner.  Han blev så annorlunda och börja ljuga (inte bara för mig) och han gjorde saker som man inte kan ändra på och inte kunna förlåta, men jag förlät honom och han lovade en jävla massa saker då, men höll inte ett jävla piss, så vi blev ovänner igen, men efter ett tag så blev vi vänner för att ja inte kunde leva utan honom, men nu har det visat sig att jag måste göra det för han slutar inte att ljuga, bete sig som en fitta m.m. Fast jag vill inte vara vän med den patetiska misslyckade nollan, men ja ska visa lite av våran konversation vi hade alldeles nyss:    


Anso , säger
:

oj oj oj , de där kommer inte bli så bra charlie

-                 Chaaarrliie^ säger:

k

men... vad ska DU göra?

Anso , säger:

JAG ska inte göra någonting

-                 Chaaarrliie^ säger:

men..... ska?

Anso , säger:

var inte rädd, jag fixar det här
-                 Chaaarrliie^ säger:

sweet

det var bara lite roligt att veta vad du faktiskt tyckte om mig, när det ändå var axel som hade skrivit 

Anso , säger:

 okej, vad bra. Men allt är ju ganska sant liksom

-                 Chaaarrliie^ säger:

okej, men du skulle ju för fan bara skicka farsan på mig ( IGEN ) om jag faktiskt sa vad jag tyckte om dig

Anso , säger:

men säg vad du tycker om mig då, eller VÅGAR du inte??

-                 Chaaarrliie^ säger:

vågar och vågar?... känns bara onödigt att slösa tid på nån som dig.

Anso , säger:

hahah , du VÅGAR inte. för om du inte ville slösa någon tid på mig hade du inte BÖRJAT skriva.

                 Chaaarrliie^ säger:

måste DU andvända STORA ord IBLAND eller?

Anso , säger:

säg va du tycker om mig  då? eftersom att du vågar, för du verkar ju ha gott om tid

-                 Chaaarrliie^ säger:
nej jag har tyvärr inte gott om tid,

men det kan ju bli nån annan gång ! 

                                                                               

                                                                                                  THE END!

Nu ska ja berätta om nitt riktiga liv. idag så vaknade jag av att min syster ringde, vi pratade om att jag kanske har halsfluss (inte kul).. Men så gick jag upp och tog fram frukost och sen gick jag upp till pappa som jag nu tydligen har smittat, så nu har vi hela familjen sjuk, nej men nästan hahh. Vi gick upp och åt frukost sen satt vi och prata lite (mysigt). Vi tod fram kartan och titta hur man åker till Järna och hur man gör med tåget där i från och så. Men vi löste allt. Ni kanske vill veta varför vi satt och räkna ut de, det är för att vi kollar på en gård där och vi kanske ska köpa den, ifall vi får hehe. Jag hoppas vi får det för den är riktigt mycig och behövlig. men i sånnafall ska ja o joakim få hela övervåningen och få varsina gigantiska sovrum =D  Men vi ska kolla på det någon dag när mäklarna ringer sen får vi se, håll tummarna.

Jäkla dumma data, förlåt men min data har cp nu, den vill inte laddaner några bilder, jag skickar in bilder så snarast som möjligt.


sorry / Anso

sjukligt sjuk

i Torsdags började vi skolan, eller inte jag för jag blev sjuk typ på natten (konstigt)... I början på jullovet var jag jätte sjuk, jag blev hes och ont i halsen, men till nyår så blev jag frisk och nu i torsdags så bara poff blev jag sjuk. så nu sitter jag hemma och det lär jag göra nästa vecka också för jag ska vara hemma tills jag blir helt frisk nu. Egentligen har ja inte så mycket att skriva om, jag har bara varit hemma och varit väldigt sugen på nudelsoppa (beroende av de) och tillslut så fick jag de idag, gissa om jag blev glad. Ajuste jag kan berätta något underbart som hänt den här veckan, Nathalie, Kim, Alex har köpt biljetterna till Chris Brown nu, asså jag har också en biljett men dom köpte biljetterna eftersom att jag är sjuk. Men jag trodde inte vi skulle få tag på några biljetter eftersom att det var slutsålt, men så fanns det en kille på blocket. se som hade några till salu och dom köpte vi och dom var äkta också, det finns ju en ganska stor risk att dom är fake när dom säljs från blocket. Men dessa var äkta. Så den 23 januari halv åtta är jag på Hovet med dessa söta tjejer;Nathalie Kim Anso Alex

Puss / sjuka Anso


Nyårsafton

Jag hade verkligen världens bästa nyårsaftonen asså, eller jag kanske inte kan jämföra dom andra som jag bara har tillbringat med familjen, hahh. Men i alla fall så. Kvällen tillbringa jag med Natta, Bobby, Carro, Frippe och Persson. Vi var hos Bobby och fixa oss (jättekul) i typ två timmar, men vi är ju tjejer så=) Vid typ halv 10 gick vi upp till Pierre som hade fest och där var det typ 50 pers och jag kände kanske 15-20 stycken hehh. Men kvällen gick och vi hade jätte roligt och jag träffade även gamla kompisar som jag inte hade sett på flera år=) Klockan börja närma sig tolv och vi gick ner till tungelsta skolas fotbollsplan och sköt raketer (as vackert). Det bästa på hela kvällen var nog när Nathalie och Bobbu förlova sig och jag gav ringen till nathalie=) Jag blev jätte glad, dom med såklart=)...  När vi var klara där gick vi upp till Pierre igen och såklart blev det lika kul tills jag skulle hem. Min syster och hennes kille kom och hämta mig så åkte vi hem och sov, men innan jag och helena kom i våra riktiga sängar la vi oss i Lokes (hunden) säng (onyktra) och skratta som fan medans Norsken tog kort, Jag lägger in en bild om jag får tag på någon. Men sen var mitt nyårs firande slut (skit tråkigt) men det kommer ju snart ett nytt=) Nu är det ilf 2009 och det är snart SOMMAR igen, fyfan vad skönt.
Men nu måste jag sova, klockan är ju 00:43 (shiiiit)
Sov gott sötnosisar<3<3

trött, sliten o ffr sjuk.

hejs!
Dom senaste två dagarna har jag varit hemma hos Kim och hjälpt henne med flytten. Men idag så målade vi hennes rum med två choklad bruna väggar och tre choklad milkshake färgade väggar, det blev verkligen jätte fint.
Fast det var riktigt jobbigt, vi började vid 10 tiden i morse och var klara ca halv 6 (inte kul)...
OBS; gammal bild på Kim o Anso
Men nu är jag hemma hos pappa, kände att jag inte orkade sova borta ikväll så jag gick hem till lilla pappsen=)
Nu vill jag bara sova så det blir en ny rolig dag för jag känner att jag verkligen vill shoppa eller äta ute med en kompis, men ingen kan fast jag kanske ska dra på bio med natta,bobby o hennes mamma=)
Jag tänkte, eftersom att jag inte har berättat om min underbara roliga nyårsafton så gör jag det på ett nytt inlägg=)


XoXo ,  målarmajja

RSS 2.0