Spenderade min natt på sjukhuset

Jag har spenderat min natt på sjukhuset, tillsammans med Tony. 
Han var med om en bilolycka igår, men klarade sig från skador.

Staight from the heart

God morgon, så här ser en morgon pigg tjej ut, jiha..



Nej, jag kan inte hålla med om att jag ser morgon pigg ut för det är jag inte.. Nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag väl sätta igång och städa mitt rum, Kanske. Johana kommer hit snart, sen, senare, jag vet inte riktigt när hon kommer. Vi ska väl bara ta det lugnt, fika lite. Hoppas hon kan göra mig på lite bättre humör också. Det är inte roligt att inte vara glad, fast jag förtjänar att inte få vara glad nu, tycker iaf jag. Och som ni kanske redan har räknat ut så är jag hemma. 

Vi har egentligen prov idag, men jag har mått piss några dagar den här veckan så jag har inte kunnat plugga. Så jag sket i att åka till skolan idag för jag gör provet måndagen efter lovet istället..

Juste, LOOOOV. inge kul:( Helt ärligt alltså. Och idag är det även den 29:de.. Inte roligt heller:'( Usch, kommer börja gråta.
Ni får ha det bra, puss

Som att jag satt en kniv i mitt egna hjärta

Det gör ont. Smärtan stannar kvar och är lika stark. Vad ska jag ta mig till? Är det så här det ska kännas? Jag orkar ingenting. Jag vill ingenting, fan också. Jag måste plugga, har ett stort prov i morgon, men jag har ingen ork. Det kommer gå åt helvete.

Poooofh

Cry like a bitch when you feel the pain

Hej på er. 
Jag sitter och kollar film med mamma.. som vanligt, inte trött. Men det blir sängen snart. 
Idag har jag varit i skolan, slutade lite tidigare och drog och sola. Skulle egentligen gymma men hade inte humör för det tyvärr. Efter så åkte jag hem till Tony, jag plugga och han lagade mat till oss. Efter det så tände vi ljus och la oss i ett bad, riktigt mysigt. 

Men är inte på världens bästa humör så har inget att skriva. Ha de bra,
puss

Släkten är värst

Min fina syster och kusin, o ja såklart..




Jag tappar känslan...

Jag tappar känslan om kläder. Förut, så älskade jag mode och ville helst följa det så gott som jag kunde. Men nu, eller för ett tag sen börja jag tappa modesinnet.. Jag älskar mode, det gör jag verkligen. Jag vet inte vad som hänt. Vill komma tillbaka till samma bana, ska försöka. 

En sak till, mycket viktig!!

Ska jag;
igen?




Big big party

På lördag blir det att festa loss hemma hos pappa. Han fyllde år i Måndags så på lördag blir det 60 års party. Så jävla roligt. Det är ungefär 100 stycken som kommer och självklart så är det bara roligt folk. Love it. 
Men hmm, klädseln då? Det får bli att testa lite, NU !!




o så blev de min mysiga kofta:)


Snart kommer ett inlägg om en maskerad

VOLBEAT

Igår var jag ute och åt med Tony, syster, hennes pojkvän och deras kompis Jocke.
Vi åt på ett ställe som hette Dollys och det var väl sådär men jag fick min Oxfilé, hehe.
Vi åt vid 3 och vid 4 när vi var klara så gick vi till en pub som hette, Brother Tuck.
Dom satt och drack öl. Jag funderade lite på varför vi inte åkte hem men glömde bort det efter ett tag.
Efter ca en timme så kom det en massa folk som jag och min syster känner.
Och jag visste att dom skulle på Volbeat senare, så ja blev lite ledsen för att jag inte skulle få gå dit eftersom att vi inte hade några biljetter. Syster börja viska med Tony och sen Richard.

Dom kolla på mig och sen sa Helena dom magiska orden
"vi ska på Volbeat"
Mitt léende var så stort, jag fick tårar i ögonen. Jag blev så lycklig, finns liksom inte ord för den lyckan jag kände. 
Det var en försenad födelsedagspresent av min syster. 

Konserten var så jävla grym.  Det är det bästa jag varit med om i hela mitt liv i stort sätt. Jag älskade det och kommer aldrig kunna tacka min syster för det. Magiskt, underbart, älskvärt till 100.

Dom är så jäääävla bra!!


Baby goodbye Baby farväl

Hej på er. Saknad mig, klart ni har liksom.
Jag sitter på lektion, har uppdragstid hela dagen, med andra ord, jag får plugga med vad jag vill. Så jag sitter och skriver på min Short story, en novell på engelska. Asa tråkigt.
Men jag ska försöka få den till ett VG för jag fick VG på englska delen på det stora provet vi haft, yeay.
Jag hämtade min pälsjacka igår. Jag lämnade in den till en skräddare, för den skulle kapas, förlängas i armarna och några sömmar syddes igen. Nu är den super duper fin. Jag fick jackan av mormor för ca ett år sen, äkta päls, en svart, kommer dock inte ihåg vad det är för djur. Usch va hemsk jag är som bär djur:( Men men, fick den satt. På kragen iaf så är det mink päls, typ lite grå brun akig. Jag köpte även ett par vinter stövlar och en väska iförrigår, mocho nice. Bilder kommer senare. 

Jag har inga planer idag, förrutom att jag ska vara med Tony. 
Men i morgon ska jag på kräftskiva hos Ellinor med Tony, Thomas och hans kompis. Det kommer bli så sjukt jävla roligt och jag är rädd för att någon kommer försöka supa mig under bordet, gaahh. Jaja, kul kommer det bli. 
Pussilipusspuss 

RSS 2.0