I am your saviour

Mysmonstret ligget i sängen, det vill säga pojken min. Jag vaknade halv 8, idag igen.
Jag klippte mig igår, som jag har sagt hela tiden, Page. MEN nej, det heter ju inte det, det är fel frisyr. Jag har en frisyr som heter BOB. My name is.... Bob. Nej men. Fan det är nyår idag. Så idag ska jag bara ta det lugnt, ducha och göra mig mjuk o len, testa och bestämma kläder, kolla vad Tony ska ha på sig, sminka mig.. Och till sist, fixa mitt hår, gaaah. Ja hoppas ja får en mysig dag, och detsamma till er. Ajuste, vi ska ta kort också, alltså på mig och Tony när vi är festfixade. Myyyys.

Gammal bild, men såg att jag hade ganska kort hår, jag har lite kortare nu och jag är så jävla snygg ;)

Lips of a angel

God morgon, nu är det verkligen morgon också. Jag har halv sovit hela natten så inte så bra alltså, men jag är både vaken och riktigt pigg. Idag, vid 12 tiden kanske innan så ska jag och mamma åka och fika med en kompis som jag har känt hela livet, han heter Barva. Efter det ska jag hem till babe för att sedan ta med mig Titti (Tonys mamma), hon ska följa med mig till Haninge Centrum för jag ska klippa mig igen. PAGE föfan!! Men jag undrar hur dom kommer göra med min halv långa lugg som förstör allt. Ja ja, vi får se.

Fixat, detta är ena nya paret.
Mycket snyggare i verkligheten.

Min söta kisse.


Nu ska jag äta god frukost, och sen testa nyårskläder och dagens kläder. Sen blir det ett dopp i duschen, hare.

Life after you


Remember me

Jag och Tony åkte till Haninge Centrum igår, för att jag skulle köpa ett par skor (bild finns i gammalt inlägg under), men dom fanns inte tyvärr. Men ja klagar inte, för jag fick med mig hem 2 nya par skor hem istället. Jag köpte skorna på underbara Bianco. Tyvärr så kan jag inte ge er bilder för min mobil vill inte ge med sig idag, så kan inte ladda över bilder till datorn, suck.


Va tjocka ben jag har jämfört med nu.
En ny uppdatering av vad jag har gått ner på 4 veckor: 7 kilo

Talk about feelings

Far snart ner till Tungelsta för att träffa en gammal kompis. Känner att jag måste prata med någon, så vi ska träffas o prata lite.


I morgon åker jag till ett shopping centrum, vet inte vilket, och kollar skor eftersom att jag fick 2 presentkort, ett på underbara Bianco och ett på Scorett, hur glad.

Ha de





Känslor

"Vi ska hålla ihop vad som än händer" , det ska vi men inte på samma sätt längre och inte än på ett tag. Just nu är mina känslor helt upp och ner, jag vet inte hur jag känner och mår. Jag ville vara med dig, det skulle vara du och jag. Vi skulle bli gamla ihop, det sa du själv. Vad hände? Allt gick åt helvetes fel. Jag vill spola tillbaka tiden, till den dagen vi blev tillsammans så jag kunde ändra på det som har hänt. Men det är ju omöjligt. Jag vill älska dig, på det sättet. Jag tänker hela tiden, "allt du sa"... Allt du har sagt till mig, om nu tid och framtid, det är borta, allt är borta. 
Vad ska jag göra? Hur ska jag reagera? Reagerar jag som man ska reagera?
Den kärlek jag har fått uppleva är den bästa jag någonsin kommer vara med om, känns det som. När du slutar med det du gör, kanske det kan bli du och jag nån gång. Jag säger inte nu, verkligen inte nu, inte än på länge, men det kan hända. Vi skulle trots allt bli gamla ihop. Jag kan inte sova, jag har legat vaken hela natten, jag har sammanlagt sovit 4 timmar i natt. Jag vill sova, jag vill må bra....... med dig. Jag älskar dig. Vi sa ju att vi skulle pussas på 12 slaget på nyår, vi sa så mycket, det var så mycket planeringar. Vad händer med dom nu? Dom är borta, det kommer inte hända. Nu. Jag älskar dig så mycket, det vet du, det kommer jag alltid att göra! Du är bäst, trots det du gjort. 

Long time

Nu var det länge sen jag skrev, men jag tror inte ni vill höra varje dag om hur kul jag har det när jag är sjuk. Japp, jag är fortfarande sjuk. I morgon har jag varit hemma från skolan i 1 jävla månad. Fast ioafs så har vi ju lov nu. 
Och idag är typ första gången jag sitter vid min lilla dator också. Så jag tänkte berätta det lilla som hänt, för lite har det faktiskt hänt. 
Jag har legat på sjukhuset förra veckan, för jag fick inte i mig mat, vatten, ingenting. 
Jag har gått ner ca 5 kilo. 
Idag ska jag och min syster åka och köpa julklappar, även fast jag är sjuk så måste jag göra det. Sen efter det måste jag förmodligen ut i skogen och hitta en medel stor gran. Första gången i hela mitt liv som vi inte har en Kungsgran typ. Men det blir bra. 
Jag har heller inga nya roliga bilder ni kan få. Fan det suger ju att vara sjuk länge om man har en blogg. Eller inte just för min del kanske eftersom att jag inte har så värst många läsare men typ stora bloggare. Man har ju verkligen ingenting att skriva om, om man inte ljuger om sina dagar vill säga. 

Jaja, nu babblar ja bara på. Ha de!

Idooooooooool

Vem ska vinna? Olllllllle så klart!!!!! Han är ju så jävla bäst. 


Han och Jay ska vidare till final.
På återseende

Ånger ånger ånger!!!

JAY VINNER. Han är så himlans grym, en låt fick mig att ändra mig! poofh bara sådär


Galen helg?

Heeeeeeelg!!
Idag ska jag på en stor jävla fest med ett roligt gäng.
I morgon ska jag ligga bakis och sen ska jag festa igen.

Eller inte!!!!
Jag ska ligga hemma andra helgen i rad och vara sjuk, men försöka bli frisk. Jag orkar inte va sjuk, det gör ont, smärtsamt, tråkigt och jobbigt för jag missar jätte mycket i skolan tyvärr. 

Have a nice weekend

Hospital

Var på Huddinge sjukhus i förgår med pappa, dom tog tre blodprover varav ett va ett misstag. Men det visade sig att jag har Körtelfeber, en sjukdom som man oftast får i ungdomen och man kan inte göra någonting åt det, just live with it i 2-3 veckor. Jag fick iaf lite smärtstillande som tur var. I natt var riktigt hemsk. Jag låg vaken ungefär från klockan två och hade så ont. Vid 5 gjorde det så ont så jag grät. 

Jag ser jätte hemsk ut men de va den bästa bilden på
min lilla katt, Silla. 

Puss

RSS 2.0