Cheesecake/ Tony



Jag har haft en super mysig lördag med Tony, Vi firade 9 månader. Vi och hans mamma åkte och handla tacos. När vi kom hem igen så började vi laga mat och hade sen en mysig middag tillsammans. Efter så åkte Titti iväg. Jag och Tony tog fram en massa munch och glodde på tv men samtidigt hade så jävla mysigt. Vi gick och lade oss vid 2 tiden tror jag men låg och prata till klockan 5. Det var riktigt skönt, vi pratade om allt i stort sätt. 



Jag gjorde även naglar i Lördags, mycket nöjd.


Update

I morse, så bytte jag päls västen till pälsjacka, och sen bytte jag yttligare en till gång, men som vanligt till min tråkiga vinterjacka, men den e ju så varm..

Jag sitter hemma nu, väntar på Malin. Tony är hemma hos Tobbe och Rille o taggar till inför en myskväll. Så han lär jag inte se på hela kvällen/natten?

Ha en fin helg

Sööt han e! gammal bild

Friday mornin and love is here



Morning and Friday


Så ser jag ut idag, har min kanin päls på mig idag, 
faktiskt för första gånge. Jag köpte den i Augusti månad, 
i Rättvik så den är hyfsat gammal men fin.
(bättre bild)


Nu är jag redo att åka till skolan och sen träffa Malin.
MEN kommer jag byta om igen? till min tråkiga vinterjacka
som jag alltid gör? Nej, ja ska gå så här.

awesome girl


Denna gulliga unge, är min raggar brud. Vi älskar gamla bilar och Skor. Vi är som 
menade för varandra, hehe. Men iaf, jag ska åka till malin i morgon vid 7 tiden kanske,
ska hem till henne och fika o lite så. Sen kanske vi letar efter någon fest, får se va vi
känner för. 

Big thing in my.....

Ny garderob i mitt rum, dööö snygg. Men tyvärr så tror jag inte att
denna räcker till allt jag äger så det kanske blir en svart byrå också.



Kungsberget

Den 10 Februari ska jag med min skola upp till Kungsberget och åka skidor. Det skulle bli roligt men när jag kolla på bilder nu så såg jag vad det var för liftar. Så nu är jag livrädd för både liften och vargar. Ni som har sätt filmen "Frozen" förstår varför.

Jag hoppas jag överlever.

Jag kommer dö.

Some day I will make it

Denna vecka blir bra. Sover hos mamma ikväll, hos Tony Tisdag och Onsdag, mamma på Torsdag, Tony på Fredag och Lördag, åker till pappa på Söndag.. Toppen.


All night long

Slutade efter provet idag, klockan 10. Åkte direkt till Haninge centrum för Tony skulle klippa sig. Under tiden han klippte sig gick jag och fyndade två linnen och en kjol för 87 kronor på Cubus, vilket kap!! När han var klar skulle vi gå o kolla på en väska till mig men det blev istället 3 bh:ar, 4 trosor och ett sjukt gulligt hmm, sexigt nattlinne? Haha.

Nu har jag duschat, fixat håret och druckit massor med kaffe, väntar på att Tony ska komma hem från the gym. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, men något blir det säkert.

En till sak, i år har jag känt Johana Duggin i 11 år, helt häfigt,
ELVA År är mycket alltså.


The big test

I morgon har vi det halv stora provet. Men jag är trött, sliten och helt utmattad. Orkar verkligen inte plugga. Ska försöka få i mig kaffe o se om ja piggnar till lite (troligt liksom?)... 

Me right now, använder sig av paint just nu! syns...


Wrong way

Hejsan, godkväll, Tjenix.

I morse så åkte jag för första gången kommunalt från pappa. Då åker jag SJ tåg från Läggesta till Flemingsberg där jag ska ta bussen till Masmo och sedan ta tunnelbanan 3 stationer till Skärholmen. Så jag hoppade av i Flemingsberg, och tog bussen, men lite senare när jag var i Högdalen börja jag känna att jag har åkt fel så jag gick fram till bussschauffören och fråga; Jag kommer inte till Skärholmen med den här bussen va? Så sa han att jag skulle hoppa av och ta bussen tillbaka och den skulle åka förbi Masmo. Så jag hoppade av vid Högdalsdepån, say what vart var jag då liksom. Helt lost, haha.. Men jag hoppade på bussen tillbaka och så kom jag rätt. Vanligen skulle det ta 40 minuter att åka men i morse tog det ca 2 timmar... 
Alla skratta åt mig när ja kom till skolan o berätta mitt extrema misstag.

Nu ska jag fika med pappa o Ulla-Britt. Pöss

Far away

Jag är hemma hos pappa.. Vi har fikat och pratat jätte mycket. Väldigt skönt faktiskt, det va behövligt om vi säger så. Jag ska iaf sova här i natt och kommer nog göra det en hel del fram över. Och såklart hemma hos min älskling.
Nu ska jag ut och röka sen måste jag plugga, har ett prov nu på Fredag och ett nästa vecka. Lycka till Anso.

Ha de bäst mina få läsare

Pappa och hans sambo Ulla-Britt, o lilla missen Tiger (som visserligen är en tjej)

Beginner

"Ett slut är bara en ny början"

Heeeel nöjd

Vad tycker ni om headern? Jag tycker den är awesome! Jag gillaren.
Har inte så mycket att skriva om helgen faktiskt.. Vi har varit med kompisar hela helgen men inget festande eller något liknande.

Nästan likadan men ja gillar den med

The perfect day

Jag och Tony var i Farsta centrum idag, jag hittade ett par oklackade skor och han köpte en super fin skjorta. Efter det åkte vi till Länna och åt på en Kina restaurang, vilket var riktigt mysigt och grisigt, hehe...
Nu ska vi svulla framför tvn och mysa som bara vi kan...
Ha en bra kväll.

in the end

I morgon slutar jag klockan 11. Då åker jag till Farsta Centrum och möter upp Tony. Vi ska kolla efter kläder och så ska jag köpa skor, köpte inga i går. Sen efter det ska vi åka och äta o sen sover jag hos honom. Vi får en riktigt mysig dag tillsammans. längtar. 

Ha de bra, sov gott

So far from home

Är man taggad eller? Börjar skolan i morgon, och eftersom att jag var sjuk 3 veckor innan lovet så missade jag två stora prov. Jippie, nu har jag så jävla mycket att ta igen och samtidigt göra det vi börjar med i morgon. Det blir jobbigt men det löser sig nog, måste hitta tillbaka till pluggis Anso bara.. Men jag längtar lite till i morgon iaf, för efter skolan så blir det centrum på en gång för att köpa yttligare ett par skor på Scorett. 
När jag sen åker hem hoppar jag nog av i Handen för att sola också. Måste ju få tillbaka min fina bruna färg. 


Puss på er

Känslor

Jag har svårt för att vara glad utan dig. Det är jobbigt. Jag tänker så mycket. Bara negativt. Ingen ser det jag ser. Jag ser kärlek, dom ser mig inte. Dom behöver inte höra av sig, men jag måste. Det är bara jag jag jag. Hon ser inte ens en anledning till att försöka göra det här bra. Jag försöker. Jag vill inte dit, varför ska jag dit? Jag ser absolut ingen anledning, jag tror inte ens du vill ha mig där av rätt anledning. 
Jag vet inte hur jag ska reagera. Jag förstår inte hur, jag kommer aldrig förstå.

Chica chica boom chic


dreaming people

Snygging. Neh
Jag är hemma hos pappa, själv. Har ingen pojke med mig.
Jag sover här i natt och åker hem i morgon. Skulle plugga
nu ikväll också, men jag vet inte vart jag ska börja och
så fattar jag inte ett piss heller. Toppen. Jag ska skriva klart
detta inlägg, sen prata och säga god natt till Tony och
sen sooooooova. God natt.

I gonna love you like i never loved before


Det som har hänt, har gjort mig till en starkare person.
Du gör mig starkare, du är perfekt i mitt liv.
Jag gjorde ett val, mitt val.


Pass out

Åkte för första gången efter 6 veckor och solade igår, och det märktes ju. Mina fräknar kom fram riktigt ordentligt. Jag färgade håret i förrigår också. Skulle bli nå liknande röd brunt, men det blev rött. Så nu är jag (kanske) för tillfället rödhårig.

Jag är jätte röd i hårbotten, men blir nog bättre när det försvinner.

Ha de

beautiful thing

jag älskar dig.... Fick kämpa för att Tony skulle skriva något i bloggen och detta fick han fram.

Jag har haft ett toppen nyår, med pojken och bra folk. Vi var hemma hos Tobbe och Rille, Tonys friends. Vi var inte så många, typ 15 personer. Men det var ett skönt jävla gäng/Tony.

Lite text mycket bilder, ni får nöja er.

RSS 2.0