Fika?

Har så tråkigt så jag har skickat sms till några stycken och frågat om dom vill komma över på fika och såklart får man ju ett korkat svar från en korkad person, Charlie skrev; Va?.. Haha mupp han är... Aja, får se om någon vill fika med mig. Nu kilar jag upp o kollar på tv.

Puss

Mr. Hemlig??

En sak man inte kan leva utan;




Älskar sporthojar och killar med deras skinställ och hjälm är sååå snyggt...
Jag längtar tills jag får ta hoj kort, då lovar jag er att ni kommer se nåt snyggt, hehe

Det finns en kille som jag såg häromdagen, han körde en fett snygg hoj och dom stanna några meter ifrån oss. Och han tog av sig hjälmen, Jag doog, faan va snygg han var. Dom stod typ 6 killar och pratade och när jag och Helena drog så vände jag mig bakåt för att kolla, haha och då såg man alla killar typ vända och kolla på oss och "snyggingen" vinkade till mig :O självklart så vinkade jag tillbaka.. Men nu, lär jag aldrig mer se honom...



Jag är hemma nu och kom hem för 10 minuter sen kanske. Jag sitter nere i brorsans rum med hans dator nu, men ska snart gå upp och äta.. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, plugga lite kanske. Men jag måste bli frisk, är fortfarande sjuk, buhu för mig..


Hej då

Nu ska jag ha gympa..
Kanske skriver sen, bror på om mamma tar med sig datorn hem, men annars får ni ha det så bra så skriver jag i morgon om jag får tag på en dator, hehe

Puss

En liten rolig fråga som jag vill att ni svarar på...



Hur blir ni på fyllan?



Byte efter byte

Hehe, jag har bytt tillbaka till Riksäpplet, Hotell och Restaurang nu.. Jag kände att fordon inte var min grej.. Jag har det skit kul i den här skolan så jag kommer fortsätta gå här..
Men nu ska jag gå, ha en super bra blogg.

Till er som bara känner för att skriva dumma kommentarer, Sluta läsa min blogg om ni inte gillar den och skaffa er ett liv.

Püsssss

Sad mans tongue- Volbeat



ÄLSKA Volbeat... Så sjukt grymma

Svar på era frågor

Postat av: sofia

vad gör du på fritiden?
vem är din bästa vän?
är du kär i någon?
har du djur ?

p.s i love din blogg ;)<3<3


Jag brukar oftast varar hemma på dagen och sen åka till en fritidsgård på kvällarna för att träffa kompisar. Och på helger träffar jag kompisar och ibland festar..

Denise kommer alltid vara verkligen min bästa vän fast hon är ju i himlen så det är en skillnad om du förstår hur jag menar (min lilla ängel).  Men någon jag verkligen kan prata med och som jag litar på är Kim, hon är min bästa vän.

Det har alltid funnits en kille som har en sån stor plats i mitt hjärta, men det har varit väldigt struligt mellan oss. Han har sårat mig och sånna saker och så en kväll skrev jag hur jag kände för honom och jag visste att det kunde förstöra våran vänskap och det var exakt vad som hände, så vi ärinte vänner längre. Men jag kan inte släppa honom, han är speciell.. Någon gång kanske jag nämnar hans namn men jag är inte redo för det än.

Hos pappa har vi 2 hundar och 3 katter. Mina andra 3 försvann när vi flyttade.. Hos mamma har jag 2 katter

Postat av: johanna

hur lång är du och hur mycket väger du?
hur snygg tycker du att du är från en skala 1-10?
vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
villka bloggar läser du?
Vilken/vilka killkändisar tycker du är fina?
Hur ska en kille vara/se ut tycker du? Stil?
hur många poäng fick du? betyg alltså


/gillar din blogg...


Jag är 172 cm lång och väger runt 53-54 kilo..

hehe oj, vår fråga. hmm.. asså ja har inge bra självförtroeonde så jag vet inte riktigt. Killar får avgöra, haha.. Men om jag måste svara så skulle jag säga runt 4-6.. Men jag måste förbättra mitt självförtroende..

Jag gillar nog mina läppar mest men typ lite mina ben..

Jag läser ganska många, men bl.a. Kenza, fashiontoat, Dollyblond... Och några av mina kompisars.

Oj oj, det är många. Men framförallt Chris Brown, Chad Michael Murray och Robert Buckley.

Jag vill inte ha en kille som är kortare än mig och han ska inte heller vara skit spinkig. Muskler skulle inte vara helt fel, hehe. Jag har typ fastnat för brunetter. Klädstilen spelar inte så jätte stor roll, fast den får inte vara ful men den behöver inte vara typ värsta märkeskläderna o så..

Jag fick 145 poäng, inte så bra men jag kom in på det jag ville, först stod jag som reserv men jag kom in, haha..

Postat av:

hört att du bråkar med duggin varför ?


Jo vi har bråkat lite men vi ska prata någon dag så det kommer nog lösa sig.. Vi bråka bara om töntiga saker..

Postat av: krille

är du oskuld
så fall varför?<33
puss o kram<3:)


Asså varför är ganska svårt att svara på. Jag vet faktsikt inte, hehe

Postat av:

Hejj! fin blogg (:
har du något husdjur ?
isåfall vad ? =)


Tack så mycket. Det glädjer mig.. Jag har 2 hundar och 2 katter hos mamma och 3 hos pappa..

Postat av: sara

vilken skola går du ?

Jag kom idag in på Fredrik  transport..


Hm

Första skoldagen....

Kom dit och känner inte nån i min klass, skit tråkitg.. Har inte varit med någon i min klass på hela dagen. Dom verkar ju inte ens vilja prata med mig.. Men jag skiter i, jag bryr mig inte.. Jag klarar detta själv och det finns några andra jag känner i skolan så det är lugnt, hehe... Men nu ska jag åka till Tungelsta en stund och träffa mina old friends.. Haha

Jag kanske svarar på alla frågor ikäll, eller vad tycker ni?

Puss

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

FORDON FORDON FORDON FORDON

Jaaaaa... Jag kom in på fordon, jippie
Fyfan vad glad jag blev igår när jag fick veta det.
Jag började gråta, haha

sömn?

Ska försöka få lite sömn nu, eftersom att jag har haft svårt för att somna dom senaste 3 dygnen. Det var varit lite tankar hit och dit men jag hoppas jag får sova i natt, är skit trött..

Love ya,
Natti natt


Mår skit dåligt

Jag kan verkligen inte sluta tänka på det... Det känns som att bara för att vi börjat i gymnasiet nu och inte i samma skola kommer tappa kontakten med varandra och det är det sista jag vill... Jag har det så jävla roligt med dig, du är min bästavän.. Det här är så jobbigt. Lova mig att vi inte tappar kontakten?! Jag älskar dig skit mycket.. Mina tankar är typ; Nu har hon börjat i en skola och skaffat nya vänner. Hon kommer glömma mig. Hon kommer ha ett "nytt" liv med sina nya kompisar.. Visst, jag ska inte tänka så men jag är så rädd att förlora henne. Kan ni hjälpa mig att inte tänka så här, för det kommer inte bli så här va?? Jag hoppas du inte vill försämra kontakten mellan oss.. Jag vill inte umgås med dig någon gång ibland, jag vill ha det som det alltid varit....


Så Kim, lova mig att du aldrig lämna mig.. Du vet att jag inte klarar av det.. nu får jag tårar i ögonen. Fan Fan Fan, Kim du måste säga till mig att det kommer vara som det alltid vart annars kommer jag alltid ha den här tanken.. Och må dåligt.
Jag älskar dig Kim dolores Kangärde.. Hoppas ingen tar min plats i ditt hjärta

 
  

3...2...1... Fråga

               

Svarar om några dagar så se till att fråga vad ni vill veta!

Hej mina vänner...

jag skrev aldrig igår för jag hade ingen dator i närheten... Men var inte ledsna för de, för de hände inte så mycket igår..
Det var min första skoldag igår och den var helt okej. Den hade varit bättre om jag inte hade haft feta huvudvärken.. Men ilf, på morgonen i går, när jag väntade på tåget så ringde mamma och sa att jag låg andra reserv på fordon, så jag hoppas verkligen på att jag kommer in... Visst, hotell och restaurang är roligt och jag har fått jätte snälla vänner. Det är något som gör att jag inte vill byta, men det är min framtid det står på så jag kommer byta om jag kommer in på transport linjen.. Men först, så till alla jag lärt känna i klassen och några andra som jag inte känner riktigt bra än, vill jag ha era nummer om ni vill ge dom till mig, haha...
Nu ska jag äta glass, dricka kaffe och sen sova så vi hörs i morgon..

Püssar

Jag ska städa....

Jag har ingenting att göra så jag funderar på att städa mitt rum så det blir lite fint nu... Jag ska vika undan mina kläder. Lägga kläder i tvätten. Bädda om min säng. Och lite mer små saker.. Vet ni, jag har kollat lite saker om allt jag har. Och jag har kommit fram till att jag har 18 par skor, 10 stycken väskor och 6 jackor, Gaaaah.. 18 par skor:O Jag använder inte ens hälften av alla liksom... Jag kanske inte behöver köpa mer skor?! HA HA, det var roligt.. Jag lever inte utan skor... Aja, nu måste jag städa.. Ni får bilder  sen...
Skriver senare, Puss på er


SO= Stockholm Open

Nu tror ni säkert att jag har varit och kollat på Tennis men det är helt fel... SO är ett bilrace som pågår mitt på motorvägarna, som dom stänger av.. Första racet var på motorvägen nedanför Torvalla och sedan drog vi oss till Tyresö. Andra racet där och det sista blev vid Torvalla igen..
När jag stog på bron över motorvägen så var det säkert 200 bilar över hela motorvägen, så jävla ballt. Och när dom hade kört första racet så sprang allt folk till sina bilar. Det kändes som en film asså, när dom kör olagliga race och sen fort därifrån... Jg och Helena kom hem runt 20 i två och vi gick och lade oss på en gång..

Nu gör jag inte så mycket, väntar på att frukosten kommer hem.. Sen tror jag bara jag ska ta det lugnt idag eftersom att första skoldagen är i morgon...

Puss


Klagar mer o mer

Jag vet att bloggen har blivit dålig för att jag inte skriver o lägger in så mycket bilder... Men när sommaren började så kände jag liksom att jag inte orkade skriva. Jag hade typ inget att skriva om och så vart det så hela sommaren, eller nej, jag har skrivit lite nu på sistonde. Skolan börjar på måndag och då kommer jag börja skriva mer. Det blir liksom roligare att skriva när det har hänt något.. Men ni kan ju komma på saker jag ska skriva/göra asså typ; Ansos åsikt... eller Hissa o dissa eller en fråga typ varje vecka eller något annat? Min blogg kan bli bättre om ni hjälper mig..
Nu ska jag iväg och köpa frukost på fiket Paus och sen åka till Helena i Tyresö...
Vi hörs sen/ Puss



            

Håll tummarna...

Tappar hoppet för varje dag som går:/ För det är liksom 2 dagar kvar innan skolan börjar och innan det måste jag få svar från Fredrik/Fordon om jag kommer in eller inte.. Jag vill inte gå hotell och restaurang, så snälla håll tummarna för mig...
Vet inte vad jag ska göra omja inte kommer in på Fordon, då blir allt piss o pannkaka... jaja, två dagar kvar att hoppas på.
Mina vänner, det är ju fredag idag och då måste man ju göra något kul och speciellt jag eftersom att allvaret börjar snart.. Lite har jag planerat ilf.. Först ska jag till Gården en stund, och hälsa på alla och sen KANSKE jag ska med Helena på race... Vi får se.. Och i morgon hittar jag säkert på något men ska gå och lägga mig i skaplig tid så jag inte vänder på dygnet... Ni kanske har märkt jag inte planerar så mycket? Och det är sant.. Jag tar dagen och kvällen som den kommer, Mycket bättre så..
Ha en super bra helg, får se om jag skriver i morgon
Kisses from Ansofie


Snabbt inlägg

hej hej, det blir ett snabbt och kort inlägg... Jag ska snart åka in till stan men just nu är jag hos min farbror,Örjan... Vi åker bil in till Stockholms crusing.. Det är jag, Alex, Alex, Syster, Rikke, Tommy och Örjan. Det ska bli skit kul, vi kanske ses där.

Pussar

Lite mer om mig själv

Har du haft sex i år? Nej
Har du hånglat med någon i år? Ja
Har du kramat någon? Ja, många
Har du hatat någon? Hata är ett starkt ord men ogillat... Ja
Har du sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Har du varit kär? Kär vet jag inte, men gillat någon väldigt länge
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? Ja?!
Har du/har du haft svart hår? Ja för några år sen
Har du använt kondom när du haft sex? Nej
Har någon tagit dig på ett privatställe på kroppen? Ganska privat faktiskt

Är du en fjortis?
Nej, det har jag kommit över för länge sen
Är du emo? Hatar emos.. Skulle aldrig tänka tanken om att bli en
Är du brat? Självklart, hela tiden, dygnet runt.. haha, nej det är jag inte
Är du bisexuell? I mitt förra liv kanske, vem vet...
Är du brunett? Ljus brunt, lite blonda slingor här o där...
Är du blond? Nej intehelt blond 

Gillar du vältränade killar/tjejer? Asså dom behöver inte vara Vältränade men inte små smala pinnar, så lite muskler självklart
Gillar du tjocka/överviktiga killar/tjejer? Nja, asså kompisar, då bryr jag mkig inte så mycket om utseende men jag skulle aldrig skaffa en tjock kille
Gillar du bad-boys/girls? Det bror på hur dom är
Gillar du tjejer? Som kompisar ja, haha

Kan du köra skoter? Har faktiskt aldrig kört det
Kan du leka apa? Om ja kan
Kan du vissla? Eeh, vilken fråga.. Klart ja kan
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? Ja

Vad har du på dig för underkläder? String o BH
Vad drack du senast? Kaffe

Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? Jag kommer inte ihåg, inte över 20 ilf, hehe
Den yngsta? 94:a I think
Vem fick du sms av senast? Jacop
Vem kramade du senast? Min syster
Är du allergisk mot något? Nej, eller kanske LDB body lotion, haha
Vet du vad oral/anal sex är? Ja?!
Äger du en dildo? Nej

Räcker det med pinsamma frågor för dig nu? Nej, det är roligt att svara på det

Haha, om ni tycker det är tråkigt när jag har frågor så säg till, själv så tycker jag det är skit kul.... Jag är lite cp men det bjuder jag på...


Fest o Jobb

Har sovit hos pappa i natt med Jasmine så idag åker vi hem. Jag är på party humör så ikväll blir det fest, I hope.. På måndag börjar jag jobba igen, ska jobba nio dagar, måste få ihop lite mer pengar, hehe... Ni får ha en toppen lördag, festa för mig. Pussar


vad ska man göra idag-Panik

God morgon underbara läsare.. Tyvär så kommer ni inte få några bilder på ett bra tag nu för min syster har min kamera..
Men men.. Idag känner jag för höga klackar och någon snygg outfit och självklart min nya väcka.. Problemet är att jag inte vet vad jag ska göra. Någon som inte har något planerat? Åka och bada kanske? Åka och köpa en mina laptop? Fan jag måste ju veta hur mycket pengar jag har på kortat. Det är antagligen bara 3 eller 4 tusen kvar. Hoppas på 4 för då har jag råd med en svart mini bärbar som jag har planerat att köpa. Tillbaka till till mitt problem. Vad ska jag hitta på idag? Jag ska ilf göra något kul.. Min syster har åkt iväg till till Skåne och kommer hem på Söndag natt.. Kommer sakna henne. Aja nu får jag ta sätta i gång och fixa mig..

Love u gays

Älskar att svara på frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
21 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Kim och Helena

3. Hur lång är du?

172 cm

5. Vem ringde du senast?

Kim

6. Vem ringde dig senast?

Helena

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Dom åkte förbi mig oxå hiihii...

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Smsa men är ganska trött på det..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda

10. När såg du senast din mamma?

Just nu

11. Vilken ögonfärg har du?

Grön

12. När vaknade du i dag?

11

14. Vilken är din favoritplats?

Vid min bästaväns gravplats

15. Vilken plats föredrar du minst?

Hemma

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Någonstans i USA

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Cruella Devil i 101 dalmatiner (stavning?)

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Några kompisar på Rosenhill

19. Hur stor är din säng?

160

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Både ock

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

T-shirt och string?

22. Hur många kuddar har du i sängen?

5 st, hehe

23. Hur många landskap har du bott i?

1, Only Sverige

24. Vilka städer har du bott i?

Stockholm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Räknas höga klackar?

26. Är du social?

Mot dom jag känner, annars är jag ganska blyg av mig

27. Vilken är din favoritglass?

Vet inte riktigt, gillar ilf Choklad

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Friterad banan med glass och sirap

29. Tycker du om kinamat?

I love it

30. Tycker du om kaffe?

Nära till att vara beroende

31. Vad dricker du till frukost?

Kaffe oftast

32. Sover du på någon särskild sida?

Ingenaning, snurrar runt i sängen 100 gånger innan jag somnar

33. Kan du spela poker?

Ehm, nja inte riktigt.. hatar att spela kort

34. Tycker du om att mysa/kela?

Det är alltid mysigt

35. Är du en beroendemänniska?

Beroendemänniska?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Hallå, 4 mars är Only för mig

37. Vill du ha barn?

Antingen 2 eller 3

38. Kan du några andra språk än svenska?

Suger på Engelska, Dyslexi

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej, men legat inne har jag gjort

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Bror på om det är varmt i vattnet

41. Vad spenderar du helst pengar på?

skor, kläder, smycken, väckor och jackor ofc
42. Äger du dyrbara smycken?

dyra vet jag inte men fina

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

The city, Gossip girl och Prison Break typ

44. Kan du rulla med tungan?

Rulla?

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Oj... Nu blev det svårt.. Tror det är... nej vet inte

46. Sover du med gosedjur?

Dom ligger i varsin hörna av sängen

47. Vad har du för ringsignal?

På mobilen heter den typ c96jf384krtj.... Något sånt

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Osäker, men skulleinte förvåna mig.. Inga som ja använder isåfall

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Röda godis rämmar

50. Flirtar du mycket?

Det händer väldigt ofta

51. Kan du byta olja på bilen?

Varför skulle ja inte kunna?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Om jag ändå var så gammel

53. Vilken var den senaste boken du läste?

fan, länge sen ja läste en bok

54. Läser du dagstidningen?

Ibland

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej

56. Dansar du i bilen?

Sittandes ja... Väldigt ofta

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

NRJ och the voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Let me think..... vet inte

59. När var du i kyrkan senast?

På skolavslutningen i Juni

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Min Spec-lärare

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

1 natt?

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Inte så speciellt men Kim följde med mig och shoppade och bar alla mina påsar (10 st typ)


Klädd problem?

Igår åkte jag och Kim till Handen för att jag skulle köpa ett till par Jeans leggings och jeans shorts men det blev inga Jeans shorts men en hel del andra saker. Som t.ex. väska, Skor, linnen, väst m.m. Det blev då inte billigt ilf.
Men igår kväll så åkte vi till några kompisar i Stan och var med dom ett tag.. Jag sov hemma hos Kim så idag gjorde vi inte så mycket, jag drog hem vid halv två så jag har bara varit hemma. Väntar på min syster som ska hämta upp mig, och så ska vi åka och fika på Rosenhill.. Det kommer vara sjukt mycket sporthojar där ikväll asså, yeay..
Ha det...

Puss

Morgon dagen!

Hinner inte skriva i morgon för jag ska upp tidigt. Jag ska upp runt 7- halv 8 och fixa mig för att sedan åka till Jasmine. Vi ska städa och fixa hennes rum och sen ska vi till Stan och jag ska shoppa. När vi är klara där så åker vi hem till pappa igen. Ni får ha en toppen kväll.



// Ansofie Therese Andersson

Lite av Rättviks livet år 2009


Jag skulle lägga in drickan i kylen, tappa några..

Vi går på stan, Carro, Helena och Moi!

Kim i nercabad bil

Jag med Helenas hatt, det blåste väldigt mycket..

Jag och Kim på stan

Jag i solen, ända dagen när det var riktigt fint väder.

Jag och min kusin, Fredrik

Jag och min älskade Kim på siljan bryggan

Träffade Alexandra i Rättvik

Älskar den här bilden?!

Asså Kim och Jag hade en aning mycket packning med oss

Finns inga bättre än syster och Kim, love u


Varsågoda!!!

Grät som aldrig förr

Alla tjejer vet nog hur det känns att bli sårad av en kille.. Hur det känns att bli sårad av någon man känt väldigt länge.
Någon man gillat förut, kanske till och med varit tillsammans med och sen bara varit kompisar i flera år och då börja gråta för att han bara leker med dig. Han kanske höll på med dig och sen total dissa han dig för en sak han valde att göra. Han kanske till och med gjorde om det igen och den gången sårade han dig verkligen. Du kanske skickar ett sms och till svar får du, "vet inte vad jag ska göra, vad jag känner".

Ni kanske förstår att detta är vad som har hänt mig? Förra året blev jag sårad av en kille och i år har hänt samma sak igen. Men vi ska prata någon dag, för jag kan inte ha det såhär. Visst jag tycker om honom, men jag kan inte ha en vän som sårar mig och tror att han kan göra om det igen.. Han fick mig att gråta, jag kunde fan knappt andas.. Allting bara försvann, det blev helt svart. Jag frågade mig sjäv flera gånger, varför gråter jag för.. Gillar jag honom fortfarande? Är han den rätta? Är det min riktiga kärlek? Om det är så, vill jag verkligen det? Är han värd min kärlek i såfall?

RSS 2.0