-

Hej gullungar. Tyvärr så har jag inga nya bilder nu, men det kommer komma en massa bilder näst nästa vecka, efter Rättvik. Om 4 dagar åker jag in och shoppar järnet och om 5 dagar drar jag och Kim, inklusive min familj till Rättvik. Vi kommer ha det så sjukt kul, bara det är fint väder.
Jag har inte skrivit på några dagar nu, men jag åkte till pappa i Torsdags och var där till Fredag. På Fredag kvällen så drog jag hem till Melon som fyllde 16 år. Vi åt middag och drack lite vin, sedan drog vi hem till Pierre som bor bredvid. Jag och Kim drog hem vid 1. Och på Lördagen drog jag hem till pappa igen och igår var jag i Tungelsta.
har inte så mycket mer att skriva faktiskt, så ni får ha det så bra.

Pussar

Classic car week

Chingeling..  Nu är det bara 9 dagar kvar till Rättvik. Jag länktar så. Men jag är lite ledsen att Kim inte kan följa med, ville verkligen det.
Men shit fyfan vad jag länktar bara att få komma dit, bada i Siljan, gå runt på stan, titta på alla raggarbilar, och bara vara där och ta det lugnt. Jag ska försöka hitta lite bilder från Rättvik.
 
500 meter lång brygga i Siljan.

Dalhalla


Nu är det inte långt kvar.

Pussar

Förklarar;

HELG FÖRKORTNING!

Hjärnsläpp? Har ingenaning om vad jag gjorde i Fredags. Aja, berättar om min lördag  ist. Jag var hemma och jag o mamma åt  god mat sedan åkte jag till Tungelsta och träffa alla. Jag Max och Jacop skulle  sedan ta 10 bussen hem till  mig och dricka te och snacka men när vi klev av bussen så drog vi hem till Max ist. Där satt vi och prata tills nadja, Jocke, Robbin och Matte kom förbi en stund. Då körde Robbin lite korttrick och jag blev helt paff tills jag kom på hur han gjorde. Jacop masera mig typ 1 timme och Jocke tvingade Robbin att bli maserad, hehe skit kul han låg där och skrek. När dom drog vid 12 eller 1 (tror jag) så kom Nick och Joel men dom drog också för att vi typ skulle sova men vem vill sova när man kan äta socker, JACOP? Haha, Jacop var trött så han åt en halv kopp rent socker plus lite andra saker efter som Max mixade ihop. Luktade gott, nej verkligen inte. Det luktade skit äckligt. vi satt där länge och prata och skratta, vi hade skit kul. Men vid 3 så drog jag mig hemåt och sov. Söndagen så åkte jag och mamma till Rosenhill och fikade, satt där i några timmar. Efter det drog vi till Bauhaus för att hitta ett utebord men det slutade med ett bord och fyra stolar. Det blev riktigt fint på altan nu. Vi kom hem och bygde ihop allt och sen fixade vi en riktigt god middag och åt ute. Klockan halv 11 så tog jag moppen till Tungelsta för att träffa Micke. Var där i ca 1 timme sen åkte jag hem. Och nu sitter jag på jobbet. Vi började senare idag, men på vägen till jobbet stanna vi först på Nynäsvägen och prata med pojkarna som jobbar där och sen åkte vi till Kista mässan och prata med pojkarna där. Sedan åkte vi till jobbet i Bromma. Men nu ska vi snart röra oss hem. Eller påvägen så ska vi till Polisen och hämta mitt legg och sen  sola, sen hem. Ikväll blir det nog en Tungelsta kväll. I helgen så kanske jag åker till pappa. Vi har ju hittat 4 kattunger och pappa har gett bort två av dom och vi ska behålla två, men vi har inte fångat den andra än. Asså Missan, vildkatten har fött 4 kattunger ute och nu måste vi få tag på både henne och dom. Jag har döpt ena katten till Tiger, min sötnos. Får bilden på honom sen. Fast jag är osäker på om det är en hane eller hona. Men nu ska vi kila. 

Love ya 

Blir det av?

God morgon på er.
Har sovit hos pappa i natt för att vi skulle åka till Norrtälje idag, en bilträff. Men som ni ser så är klockan 12 och vi skulle åka runt 8-9 i morse. Pappa vaknade 11 och nu ska han laga bilen. Fan, jag skulle ha åkt med mamma ist. Kan nästan sätta allt på att vi inte åker. Ibland hatar jag pappor. Men om vi åker kommer jag inte skriva på hela dagen, och kanske inte på hela helgen för jag har ingen dator hos mamma, än. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jo vänta, När jag kommer hem från Norrtälje så ska jag träffa Nick och sen ikväll kanske jag ska vara med Charlie.
Men hörni, kommentera gärna bilderna.

Pussar

-

Update: Jag ska tatuera mig snart. Jag ska skriva Syster men vet inte vart på kroppen och hur den ska se ut.
Tips kanske?!!


Mycke bilder?

God morgon gott folk.
Wuhuuu, Fredag. Ikväll kommer jag nog åka till pappa för jag ska till Norrtälje i morgon på bilträff. Fast om det är sånt här väder kommer jag stanna hemma och göra något kul ist. Här kommer det några bilder lånade från sommaren 2007 på Öland. Bilder lånade utav http://Duggin.blogg.se .









PS: Saknar dig gumman, saknar Öland också väldigt mycket. Älskar dig.

Mina kusiner, Patric och Alexander...




Jag sitter på jobbet nu, men vi slutar tidigare idag kanske vid 11. Rätt så skönt faktiskt. Nu har det blivit mycket bilder men det blir så när jag lägger in mycket bilder. Ska jag minska med bilder eller är det bra så. Själv så tycker jag om att kolla på bilder men jag är ju inte ni.. Säg vad ni tycker och tänker.


Bilders från i förrgår

















Vi är Wonnabe Kim Kangärde!







nu ska jag åka hem. Love u

Klockan 17:21

Nu åker jag hem. Vi hörs i morgon.

Love you

lyssna noga när dinosaurien säger, I have a big head and little arms!


Anso o Kim, KOLLA



Vi gör allt tillsammans, hihi

Planerar

Sorry, jag skrev inte innan jag drog igår, men vi kom härifrån runt 8, och sen åkte vi till vasko (Pizzeria) och åt sen drog jag upp till Melon och Björne. Idag tog jag och mamma sov morgon till halv 9, och det var skönt. Och nu sitter vi på jobbet igen.. Men hörni, den 25:e åker vi ju till Rättvik och den 24:e ska jag åka och shoppa ihop litte nya saker innan vi drar. Det här är vad jag behöver.

- Bikini
- Skor
- Kjolar
- Linnen
- Kavaj
- Shorts
- Klänningar
- Underkläder
- Koftor


Vet ni någon affär som har snygga kläder/skor så säg till, skulle vara super gulligt.
Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen jobba annars tjänar jag ju inget, hehe..

Massor av Pussar

Panik!

Hej sötnosar!

Idag jobbar vi över, Noooooo.. Vill hem, eller ilf bort härifrån. Kan någon hämta mig i Bromma?
Vi kommer jobba länge till, och jag orkar inte. Det räcker med att jag går upp halv 5, gaaah. Och jag har typ inget att göra, men skit samma. Jag tjänar ju bara mer pengar och just nu är det ett måste i mitt liv...
Vad gör jag just nu? Jag sitter vid datorn och kollar på kläder och skor och ska in på Facebook nu..
Ha det bra så länge, skriver innan jag åker hem.
Love u guys

Rättvik

God morgon på er. Nu har jag kommit till jobbet och ätit frukost, så nu ska jag jobba. Men jag försöker skriva lite under dagen.
Ni kanske tycker det börjar bli tjatigt men jag kan inte sluta tänka på det så jag skriver det ändå, Snart är det Rättviks veckan, JAAAAAAA.. Jag blir så jävla glad när jag tänker på det. Men jag hoppas fan det är fint väder den veckan annars blir jag riktigt lack. Men helt seriöst, vad ät det för (sommar) väder? Detta är inte sommar, på sommaren går man med korsta shorts och ett linne, nu måste man ha på sig Jeans, strumpor, tjocktröja. Gaaah... Aja, nog med klagomål nu, vi får hoppas på det bästa.

Loveya
Classic Car Week, v31

Rubrik?

Alldeles snart ska vi åka hem. Jag har verkligen ingen stor lust att jobba längre. Det är tråkgit och segt som fan. Håll ut Anso, håll ut... Idag ska jag nog vara ute I think, har liksom inte planerat något skoj så.


Jag leker med Flisan hos pappa.

Björne och Jag. Påväg till China Restaurangen i Vh

Love u


God morgon

Sovit gott?!
Det har jag gjort fast nu sitter jag på jobbet.. Måste jobba varje dag nu till den 24:e, Skit drygt asså. Sen åker jag ilf till Rättvik och det ska bli så kul, längtar ihjäl mig..  Vi är där en vecka och sen funderar jag på att jobba i en vecka till för att tjäna ihop lite mer pengar och sen KANSKE jag ska följa med Kim och hennes mamma, Marika till Grekland, fast det är verkligen inte säkert. Men jag hoppas det blir så, för det skulle vara jätte kul och mysigt.. Då blir vi borta en vecka I think. I Lördags åkte Johana till Öland och stannar där i tre veckor. det är första gången på 3 år jag inte åker dit och hon berättar allt dom gör så jag blir typ ledsen eftersom att jag saknar stället. Och självklart, så skickade Johana och Joackim en video på dom vid Kalmarsund, världens finaste stenstrand vid havet och solnedgången på kvällen. Jag lägger ut den om jag tar hem datorn. Men ilf, när jag fick den blev jag riktigt ledsen och sur och irreterad. Ledsen för att jag inte är där, sur på dom, irreterad på att jag inte ska dit. Men men, nu är det som det är, jag kommer ändå ha det bra utan dom, hehe. 
I helgen, på lördag tror jag, ska jag till Norrtälje på bilträff. Självklart med pappa och kanske någon mer, får se. Och på fredag har jag ingenaning om vad jag ska göra, någon som vill hitta på något? hehe... Nej, nu sk jag dricka upp mitt kaffe och sedan jobba I think.

Love u guys


Betyg

Jag hade 145 poäng, och om jag skulle göra en uppsats så skulle jag få 10 poäng till. Och det är klart jag gör den uppgiften då. Men när jag fick mina betyg så visade det sig att han inte hade gett mig 10 poäng till. Jag hade sökt till Fordon och intagningsbetygen var 160. Om jag hade fått dom 10 poängen så hadejag kanske kommit in. Nu måste jag gå på fucking hotell och restaurang. Hjälp mig någon, jag vill verkligen gå fordon. Ajuste, om någon hoppar av från fordon så kommer jag in, hoppas någon jävel hoppar av, annars blir jag sur sur sur.

Kisses.


Fredag!

Gud så skönt med Fredag, nu får jag äntligen ta det lugnt från jobbet. Fast så lugnt kommer det inte vara ikväll för Jasmine och Kim ska sova hos mig. Det ska bli roligt. Har inte varit med Jasmine på år och dar känns det som. Vad ska vi göra ikväll? Det är en bra fråga, antingen typ dra någonstans eller vara hemma här. Fast ute liksom. Som tur så har det ju blivit fint väder. Först så oskade det och verkligen öste ner regn, nu är det halv blå himmel och sol. Säger bara; Sverige... Kolla in mina bilder på www.Facebook.com , Ann-Sofie Andersson.. Kolla även in på http://www.youtube.com/watch?v=ashp4oZQuy4 och när du tittat på den så kolla på Väskan del 2. ett måste säger jag bara... Allt utspelar sig i Tungelsta. Jag har lagt in lite filmer så sök på typ Ansofie och Kim och sen typ Tunelsta skola, skolan... Puss


Rubrik?!

God morgon på er. Jag har precis sorterat klart alla fakturer. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men antingen på lunch-rasten eller efter jobbet ska jag åka till Polisen och erkänna att det var jag som slog ner flickan på Södermalm... Stackars flicka... Nej, skoja med er. Jag ska till Polisen och fixa legitimation, länktaaaar. Och efter jobbet ska jag typ till Tungelsta och träffa Rasmus Bremis..
Jag vet att jag inte bloggar varje dag men jag skriver när jag orkar och när jag kan.. Tycker ni det är bra så eller vill ni att jag skriver mer?! Säg bara till så ska jag försöka ändra på det. När jag har jobbat klart och fått mina pengar så ska jag köpa en bärbar dator så då kommer jag bogga mycket mer för nu har jag bara datorn på jobbet i Bromma och sen kommer jag ha min egna med mig.
Ajuste, nu är det inte långt kvar till Rättviks veckan, ooh gud vad jag längtar. Det är så underbart roligt där. I år blir det den nionde gången vi har vart där under CCW, Classic Car Week. Men nu ska jag och mamma åka till Posten och sen Polisen I Hope. Skriver sen, Love u

RSS 2.0