Mer en två timmar

Jag sitter här och har inget att göra. Vi ska ta halv 4 tåget till stan och sen ska vi ta det lugnt innan vi kan gå på båten. Men jag längtar så mycket nu, vill bara gå runt på båten och prata med killar, snygga killar hehe. Men vad ska jag göra nu? jag måste till mamma och hämta en sak till skorna, men vet inte hur jag ska hämta dom för vi har gäster hemma så pappa kan inte skjutsa mig, daaaaaam. Aja jag får ha förstora skor på mig, eller inte. Nej men jag vet inte hur jag ska göra men skit samma det löser sig säkert. 

Kramisar

Tjejmiddag

Nu har jag kommit hem från tjejmiddagen. Jag hade jätte trevligt och skrattade som vanligt. Det var jag, Nathalie, Carro, Madde, Ellie, Jennifer och Amanda. Vi åt Tacos och alla drack cider coh vin förutom fattiglapparna Anso, Nathalie och Carolina, hehe. Vid 11 gick vi till bussen och skulle på fest men jag skulle hem med 12 tåget så jag, nathalie och Madde klev på tåget och träffade några kompisar. Det roligaste på hela kvällen var fan på tåget asså. Jag fick skratt anfall och gjorde massa sjuka saker och skrattade som faasen. Max och Jacop satt och skratta åt mig. I tungelsta dissade dom mig för jag skulle fortsätta till öde Hemfosa och på tåget satte sig en fyll gubbe bredvid mig och typ pratade med mig så jag typ ringde min bror. Men nu är jag hemma och ska snart sova. Ajuste, jag har packat allt jag ska ha med mig i morgon, det blev en liten/stor resväska med kläder, smycken, plattång en massa saker plus en stor väska med smink och skor. Nu måste jag nog gå och sova, ska bara vara inne en stund till men det blir inga fler inlägg för ikväll.

Sov gott och dröm sött

Icke data kväll

Det här blir kanske det sista inlägget ikväll. För min bror som fyller år ska ha fest så datron kommer vara avstängd.Sen ikväll ska jag också iväg på tjejmiddag, ska bli riktigt trevligt. Men jag får se, ha det bra så länge.


Rihanna vägrar anmäla Chris Brown

Åklagaren: "Vi behöver inte hennes vittnesmål"

 

Rihanna, 21, vägrar göra en anmälan mot Chris Brown, 19, gällande den misshandel som han misstänks ha utsatt henne för, rapporterar amerikanska medier.

Artisten ringde själv upp polisen efter att ett våldsamt gräl utbrutit i pojkvännens bil på väg hem efter en fest i Los Angeles den 8 februari. Chris greps och åtalades automatiskt för olaga hot innan han släpptes mot borgen. Han ska förhöras i domstol den 5 mars.

Polisen samlar fortfarande bevis i fallet, men enligt tidningen In touch får de ingen hjälp av Rihanna, som hittills inte velat göra en formell anmälan mot Chris.  

- Vi har inte tillräckligt med bevis ännu och det har inte gjorts någon anmälan i fallet med Chris Brown, säger en talesman för åklagarmyndigheten i Los Angeles.  

Talesmannen menar dock att fallet inte är beroende av varken Rihannas vittnesmål eller anmälan.  

- Om vi får in tillräckligt med bevis kommer vi att väcka åtal, med eller utan hennes vittnesmål. Det är inte vittnets beslut att fatta. Hon måste inte närvara vid domstolsförhöret.


<3 Vill bara att det ska vara över, orkar inte. Vill höra ny musik <3


09:36

Gaaah, kolla på vad klockan är, ja ska inte vara uppe nu. Men min bror som fyller 18 år idag kom upp och väckte mig, så jag tänkte att det var bra för annars hade jag sovit till klockan ett typ. Nu har jag ätit frukost, det blev två mackor och kaffe.

Ikväll kommer det folk hit, även Madde och Pierre. Senare så åker jag och Madde till Ellie som ska ha tjejmiddag. Det blir jag, Ellie, Madde och lilla Nathalie. Men jag måste åka hem med 12 tåget för i morgon åker jag ju på kryssning med Kim, men kan ni ge mig några förslag på vad jag kan ha på mig på båten? Det skulle vara jättegulligt. Skriver senare, Kisses


Kändiskväll

Nu har jag äntligen kommit hem till pappa. Jag vaknade klockan 1 idag, skit jobbigt. Men igår så var jag och Jasmine hos några av hennes kompisar och vi tog det lugnt bara. Vi var där hela kvällen sen tog vi sista t-banan hem ungefär vid 2 och på tåget började Jasmine prata med en kille som hette Simon och kom från Småland, men det tuffaste var att han sjöng, hans musik spelas på radiokanalen P3 skit coolt. När han gick av fortsatte vi fram i tåget och satte oss, då ropade en kille och sa att vi skulle sätta oss där. Det gjorde vi ju såklart, men när vi satte oss där så frågade ena killen om vi kände igen honom och vi hade inte en aning asså. Men Jasmine frågade om han rappade och det gjorde han, haha. Men sen så sa han att han var GMX, så sjuuuukt coolt. Jag har liksom pratat med honom jättemycket och har hans nummer och shit. OCH ni skulle se hur han såg ut, så sjuuukt snygg. Asså förlåt men han var helt underbart vacker (A)... Här får ni bilder.


Faaaaan vad coolt.
Pussar

Snyggast?

 eller

Om jag får välja så är det helt klart Chad Micheal Murray.

Men nu vet jag vad jag ska göra ikväll. Jag ska sova hos Jasmine Bäckström, mitt sötsocker.
Kommer hem i morgon då skriver jag.

Birka Paradise

                                  På Lördag är jag och Kim på denna underbara båt

No time

Jag har inte suttit vid datan sen typ lördag så jag har inte kunnat skriva, men förlåt nu ska jag skriva som jag gjorde förut, iallafall försöka. Det är ju liksom lov så jag är för det mesta upptagen med kompisar eller sover borta, så blir det. Men ni ska få veta vad jag gjort dessa dagar som jag inte skrivit. Lördags var jag med Kim hemma i Enskede, vi kollade på Melodifestivalen, fast egentligen bara för att EMD var med och såklart gick dom vidare. Efter de så åkte vi in till stan till medborgarplatsen på fest där Jasmine var. Det var roligt och alla var riktigt trevliga. Här är lite bilder från kvällen
     

Sedan var det söndag och då åkte jag och Kim hem till landet och Björne, Jasmine, Robbin och Kim skulle komma till mig senare så jag hann duscha och fixa mig lite. Vid fem kom alla förutom Kim. Vi åkte och handlade i Tungelsta lite mat och chips, och vid tåget hem möte vi upp Kim. Hemma gjorde vi egna hamburgare och det blev riktigt gott, sen gjorde jag och Kim kladdkladdkaka, den var riktigt kladdig fast jättegod. Lite senare på kvällen satt vi i vardagsrummet och hade skiiit tråkigt, så Björne och Robbin drog ut och lekte i snön och jag, Jasmine och Kim stannade inne en stund sen gick vi ut. Jag blev nerslängd i slänten på tomten av Björne sen råkade han kasta snö i mitt ansikte så jag kvävdes, läskigt som f*n. Vid 11 gick Kim hem och vi drog in. Vi satte oss framför tv:n med chips och ostbågar, vi glömde köpa läsk så vi drack saft och det var lika gott. Har tyvär inga bilder från den här kvällen.

På måndagen åkte jag och Jasmine hem till henne och tog det lugnt, även så gjorde vi lite  mat. Efter ett tag kom lilla Kim dit också. Hon tog resten av maten eftersom att hon inte hade ätit. Sen var det full fart framför spegeln. Vi fixade oss i typ 2 timmar kanske, sen rörde vi oss mot slussen och träffade två killar, vi var där i ungefär 10 minuter sen åkte vi till Karlaplan, till jasmines kompisar och det var bara killar men vi hade skit kul.
           Här hade ni några bilder från måndags.

Igår var jag hemma och på kvällen drog jag till gården (fritidsgård) i tungelsta. Som vanligt tråkigt men jag åkte hem klockan 10 och kollade på Oscarsgalan 2009, brukar inte kolla på sånt men det var bra. Gick och lade mig vid 12 tiden fast innan jag somnade så smsade jag med Robbin i en halv timme. Idag, onsdag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Har ni något bra förslag? Jag vill göra något kul. Båda igår och idag är jag på värsta fest humöret, så om ni vet någon rolig fest så kan ni ju säga till.

Puss

Fika

Hej hej, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Nu ska jag ta tåget till Tungelsta, mamma hämtar upp mig där sen ska vi åka till Västerhaninge och fika på Paus, mysigt. Efter det kommer jag åka hem igen och äta och fixa mig lite, sen rör jag mig mot Kim i Enskede. Ha en bra dag, de här kanske blir det sista inlägget för idag.

Kram på er

Kim svara!!

Vaknade för 1timme 30 minuter sen typ. Har ätit frukost och var alldeles nyss ute på en promenad med hundarna och Björne. Nu sitter vi här och har ingenting att göra. Ska till Kim idag, ska kolla på Melodifestivalen men nu får jag inte tag på henne, hon svarar liksom inte på sms, hehe. Bara så ni vet så kommer jag nog inte skriva så mycket ikväll, eftersom att jag inte har någon dator. Nu ska vi dricka saft. Sen ska jag börja fixa mig lite kanske om jag orkar jag är ju ganska trött. Men skriver innan jag åker. Och förlåt för att det inte har blivit så mycket bilder men det har inte blivit så mycket fotande.

Puss

Min dålda hemlighet, dansband

Kanske inte många som vet men jag älskar, verkligen älskar dansbands musik, verkligen medryckande musik. Jätte skön dag, vi hade prov i matte hoppas det gick bra. Sen hade vi eget arbete och tillsist So, vi såg på film och sen slutade vi ungefär 20 i 2. Underbar dag, men det bästa är att nu är det lov. Ikväll ska jag vara med Björne på Gården en stund sen vet jag inte riktigt och i morgon ska jag hem till Kims pappa och se på Melodifestivalen E.M.D (älskar dom) är med. På söndag ska jag och Kim möta upp Jasmine och åka till mig, på vägen ska vi möta upp Björne och Robbin. Vi har inte planerat vad vi ska göra ännu, men det kommer bli kul, har inte varit med min älskade Jasmine på år och dar. Nu sitter jag och väntar på Björne som kommer med halv 5 tåget I think. Vi ska äta "ute" på Vasko i hålen Tungelsta. Jag ska låna (få) pengar av min bror Joakim, snäll han är. Jag ska nog gå i duschen nu/snart. Men jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, även fast vi bara ska till gården tänker jag ändå klä upp mig lite, man vet aldrig hur kvällen slutar, hehe.

Puss på er<3

Ajuste, förlåt för att jag inte skrev igår kväll när jag kom hem men jag kollade på film, sen gick jag och lade mig. Eller jag pratade i telefon med Charlie också, hehe.


Jag älskar Björne

Halloj. Sitter hemma hos mig med Björne, vi har pluggat och skrattat, som vanligt liksom. Jag har tyvär inte skrivit så mycket i dag men jag har inte haft tid. Men ikväll ska jag kanske till gården och träffa allt tråkigt folk, hehe nej men det är inte så kul där men vad gör man. Man kan ju inte sitta hemma och tråka varje dag. Det blir inte så mycket i detta inlägg, men när jag kommer hem så skriver jag från morgon till kväll. Ha en super kväll.

Puss

PS: Krya på dig Kim Lim superlim, hehe

Hjälp

Asså jag har beslutsångest, ska jag ta 8 tåget till Tungelsta eller ska jag stanna hemma? hömmm, nej jag åker nog till Tungelsta och är social med Björne och Jacop, tror inte det är fler. Det är 8,5 minus grader, shiiit så kallt men jag ärsmart och har på mig strumpbyxor, mjukisbyxor, linne och en tunn tjocktröja, hehe. Men ajuste, för en stund sen var det en familj som kollade på huset, det var jättekul faktiskt och dom var jätte snälla och intreserade, hehe. Jaja nu ska jag gå
Puss<3<3

Glassigt

Gaaah, så underbart väder det är ute, helt otroligt fantastiskt. När jag tittar ut tänker jag att det är typ 20 grader ute PLUS, och när man tittar på temperatur mätaren så står det 5 grader, det liksom fattar 15, fast helst så vill jag ha 35 grader varmt, sol, vatten och en iskaffe  xD Jag funderar faktiskt på att gå ut, eller nej jag kommer inte göra det men jag vill, jag tänker inte sitta framför datorn när detta väder finns. Jag kan sitta i vardagsrummet med sol iögonen och plugga, hehe. Bra ide. Men ilf, min blogg är ju inte alls känd eller världens roligaste, och jag har alltid haft typ 0 besökare, men nu börjar det höja, ilf omkring 10-17 besökare varje dag, men igår så hade jag 21, haha fett stolt, nej skojja men jag känner att det är alltid en början=)...  Nu ska jag göra två mackor och sätta mig i solen o plugga=) Ajuste ni skulle få dagens outfit, här är den.



Det blev inga mackor, det blev detta;

 Faan vad gott

Puss solstrålar


Blå himlen, ljus dag, underbart

Men 8 minus grader=(

God morgon, snart ska jag röra mig ner till tåget och åka till skolan. Jag kommer frysa ihjäl när jag går ut. Har på mig jeans leggings, blå stor t-shirt och en sjal, snälla sol kom fram and make plus grader, haha.
Ska gå om en stund så jag tänkte att jag lägger in dagens outfit när jag kommer hem=) Ha en superduper dag.
Ajuste igår mådde jag ju inte så bra men jag mår bättre idag, känner mig inte lika nere för igår fick jag veta hur det skulle bli framöver så allt sket sig. Förstår om ni inte fattar vad jag menar, men det ska ni inte göra heller hehe.

Pussssssss

.

Nu ska jag försöka sova. Mår inte bra, orkar inte känner jag just nu.
Hoppas det blir en bättre dag i morgon. Nu är allt bara en massa jävla problem.

Vill inte existera just denna dag och kanske i morgon.


Fuck allt!!





Här är klippen som skulle upp innan.

Fuck allt!!



http://www.youtube.com/v/zuYN0q_BArg&hl=sv&fs=1
http://www.youtube.com/v/s99BGkuBBIY&hl=sv&fs=1


Jag är ledsen, kanske ni förstår.

Bild - hade lite tråkigt


Bild - hade lite tråkigt


Hej hej

Nu har jag kommit hem och fikat lite. Som tur var mulade ingen mig. Efter skolan så åkte jag och Björne o solade i Västerhaninge, det var riktigt skönt. Men idag solade jag bara en kvart vanliga fall 20 minuter. Nu måste jag plugga, hade glömt bort att vi har Engelska prov i morgon, mitt svåraste ämne hmmmm. Nej men jag hoppas det går bra.

Puss

Outfit, Tisdag

God morgon sötnosar. Hoppas ni får en toppen dag och ha kul. Jag tror jag kommer ha snökrig med Björne idag med, vi har snackat lite om det, hehe. Och så skulle jag få mula Niklas ochså. Men får se, jag har sminkat mig och shit så jag tror jag inte kommer vilja, thihi.


Have a good day<3<3

TACK KIM



OMG OMG OMG, världens bästa åt, jag svär

Dagens...

låt: Ac/Dc- Thunderstruck
frisyr: Plattat, utsläppt
smink: Ospacklad
klädsel: Strumpbyxor, vit t-shirt, rosa långt linne och en grå kofta
händelse: Snökrig med Björne
planer: Ta det lugnt, inga läxor
vill ha: Kläder
saknad: En kille
drog: Datorn
finaste: ??
måste: Sova
dricka: Kaffe
köp: Två lakrits karameller
skönaste: Björne
mat: Mackor o Middag
kärlek: Ingen

sämsta: Lunchen
mående: Bra

Nu ska jag plugga på traktorkortet!!


Sportlov

Snart är det Sportlov !
Vad ska man göra då?
Snälla, ge mig tips.


Fattig flicka

Nu börjar jag få min shopping ångest. Känner mig så enormt fattig, jag har inte shoppat på flera veckor. Det suger. Jag vill så gärna köpa flera par skor, jackor, väskor och kläder. Jag fyller år den 4 mars och det är ju snart. Min så kallade önskelista står det endas pengar på, hehe. Jag vill liksom köpa det jag vill ha, kan lätt bli fel om någon annan köper. Nu låter det som att jag inte får några pengar alls av mina föräldrar, men det är absolut inte sant. Jag får 1000 kronor i månadspeng, men som nyårslöfte skulle jag lägga undan 500 kronor varje månad så jag skulle ha 6000 i slutet av året och det ska ju bli najjs. Men att leva på 500 kronor i månaden är inte så bra om man vill ha kläder och sånna saker. Vi brukar åka och shoppa med pappa eller mamma, men nu har det inte blivit så på länge för vi är den "fattiga" familjen, hehe nej men asså det känns så. Eftersom att vi ska flytta och så, så är det lite körigt nu. Väldigt jobbigt faktiskt för jag har ett beroende av kläder, tack vare mamma, hehe men nu gnäller jag inte. Jag tycker det är en bra sak. Ja ja, glöm inte att fortsätta läsa och snälla kommentera=(

4 MARS

  
         

Jag fyller år snart och detta vill jag ha=)

"Det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Vissa känner nog igen rubriken. Jag läser en bok av Magdalena Graaf och boken heter så. Jag har inte läst så mycket ur den men hittills är den bra. Jag åkte och handla förut och på vägen åkte vi förbi mamma och hämtade lite kläder, smycken och skor typ. Sedan for vi till Coop Forum. När vi kom hem gjorde vi mat, det blev falukorv och makaroner, hehe. Efter  maten så satte jag mig i vardagsrummet i lugn och ro och läste lite, det var jätte skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull. Sen kom pappa och Ulla-Britt som skulle se på tv, då gick jag och satte mig framför datan, ovanligt. Har laddat in nya låtar på mobilen. Det blev  Flo rida, Beyonce, Chris Brown och några till. Den bästa är lätt Flo rida med right round. Det har blivit väldigt dåligt med bilder men jag har inte tagit så mycket nu, ni kanske kan få några bilder i morgon. Ajuste på måndagar har jag alltid sovmorgon men tyvär inte i morgon, jag ska på ett möte med syv-kärringen och pappa ska följa med, men jag ska ringa mamma nu och fråga om hon ska med..... Hon visste inte om hon kunde komma, men det är inte dödsviktigt liksom, hehe. Vi ska prata om vilka gymnasium jag kan välja och så. Nu har jag sökt in på Ekenbegska gymnasium till fordonslinjen, ligger i Södertälje. Ni får sova så jättegott.

god natt<3<3


Halloj

Då var det söndag då. Jag vaknade halv 12 idag, ganska skönt. Men nu har jag suttit och pluggat rätt så länge men jag är inte klar än. Jag skriver om Kalla Kriget, rätt kultråkigt hehe. Snart ska jag ta tåget till tungelsta, där hämtar pappa upp mig och skjutsar mig till mamma. Ska hämta resten av sakerna sen åker jag hem till pappa igen. Vad händer idag? Ja, va händer idag, har absolut inget planerat. Eller jo, jag ska fortsätta skrubba taker i badrummet där uppe. Det ska komma en kille och kolla på vårat hus idag, får se om han kommer för han skulle höra av sig.

Jag skrev inte så mycket igår, men jag kan berätta vad jag gjordepå alla hjärtans dag. Jag åkte till min faster och fikade lite, sen skulle jag till Tungelsta och vara med Nathalie och några, men nej det sket sig för Natta skulle se på film med Bobby, så jag smsa lite med olika folk. Och sen pratade jag med Skog, så vi planerade att dom skulle hämta mig i Västerhaninge. Vi åkte bil lite överallt, sen mötte vi upp Pazze och Matte och lite senare Pirre, Madde, Ellie och någon till. Det var inte världens roligaste kväll men jag hade ilf inte tråkigt. Det blev tyvär inga bilder från igår för min Kamera hade inga batterier och jag han inte ladda den.

Nej nu ska jag fortsätta plugga. Puss


Sooooool

Det är sånt underbart väder ute nu, har vart hela dagen men det kom en grå himmel ett dag men nu är det sol och blå himmel, tyvär 3 minus grader men jag är inte ju inte direkt. Jag håller faktiskt på att städa och packa lite här hemma. Jag packade ner lite dukar,handdukar och lite sånt ur garderoben och nu håller jag på att skura och skrubba badrummet på övervåningen. Vid 1-2 tiden åkte vi till Rosenhill och fikade, åt räkmacka med varm choklad, det var jättegott. Nu ska jag fortsätta att skrubba taket i badrummet, hehe. Asså nu kanske alla undrar varför jag gör detta på Alla hjärtans dag, det är för att nu på dagen har jag inget planerat så då hjälpte jag till hemma och det har faktiskt varit väldigt skönt. Men ikväll ska jag ut och ha kul=) Fira AHD med kompisar.
  
Glad alla hjärtans dag från:

hej sötnosar

Jag är så glad, haha mitt humör svängar ganska mycket men nu är jag till 110% jätteglad. Har haft en bra fredag, inget kunde bli bättre I think. Gjorde faktiskt inte så mycket. Tog halv 9 tåget till Tungelsta med Max och där mötte vi Nicke och Nick, sen drog vi upp till Crux "ungdomsgård". Där träffade man lite folk och pratade och sånt shit. Vid tio tiden drog jag hem till Bobby med Nathalie och vi såg på film. Eller snarare en dokumenter om transer, hehe fett äckligt. Nu menar jag inget illa om transer, men dokumenteren var inte alls rolig. Jag tog faktiskt 11 tåget hem idag, ganska skönt så jag var bara ute i en och en halv timme typ=) Men jag har inte haft någon otur idag, tack gode gud. Men nu är det en ny dag och nya möjligheter. Det är ffs Alla hjärtans dag, och jag ska se till så att den blir bra och mysig=) Hehe. Nu får ni ha en bra kväll.

Pussar på er gullisar

=(

Just nu är det inte riktigt mindag. Fran att vara jätte glad till att vara ledsen. Har gråtit och inte mått så bra för en stund sen. Fast tyvär så kan jag inte säga vfr, en aning personligt. Men tro inte att någon har dött, för så är det verkligen inte. Men skit samma. Jag sitter hemma ensam och lyssnar på, hehe dansband (så bra) och så sitter jag framför datan och tråkar. Funderar på att gå upp och fixa mig lite ilf. Nathalie har inte ringt ännu men klockan börjar närma sig åtta och då skulle dom typ komma hem. Har faktiskt inte gått upp en, så när jag går upp tar jag med min kamera ner igen, hehe. inlägg lite senare.   Kisses

Glada Anso

Hej hej. Rubriken säger ganska mycket i detta inlägg=) idag är jag helt enkelt jätte glad men jag vet inte varför, hehe. Men det känns som att det kommer bli en rolig kväll faktiskt, även fast jag inte har planerat så mycket ännu. Det som är halft planerat är väl att jag kanske ska vara med Nathalie, inget ovanligt men vi har liksom kul ihop=) ... Alla säger ju att man får otur fredag den 3:de, men jag har bara haft en bra dag, det är bara Melon som fått all otur. Hennes fejjk sms biljett gick inte (bara på bussen) och hon frågade typ hundra personer om cigg och hon fick två av alla dom, hehe. Vi var ju på bio idag med klassen plus några andra klasser och vi såg en fransk parodi  "Africa Paradis". Den var inte alls bra. Men nu är jag hemma och NU såg jag att det är blå himmel=) ännu gladare, hehe. Jaaaaaaa, nu ringde mamma och sa att den 12 mars ska jag, mamma och min syster sminkas, fixa håret och bli fotade=D Sjukt kul, nu längtar jag. Vad ska jag göra nu då? I morgon är det Alla hjärtans dag, vad ska ni göra? För mig kanske det blir lite Party party eller något sånt, får se. Ni får bilder sen, kameran ligger uppe på mitt rum och jag orkar inte gå upp, hehe lata jag.

PS: min huvudverk har inte gått över än, och det här är tredje dagen=(

// Glada Anso

Knas

Nu är det något riktigt knas med min data

Puss

Hej gott folk=)

Efter skolan gick jag hem till Jennifer och pratade lite med henne och Johanna. Sedan tog jag halv fem tåget hem till Kim och pluggade och sen åt vi våfflor, mmmmhmmm så gott det var=) för typ en halv timme sen kom jag hem, självklart så är jag jävligt sur på pappa för att han inte hämta mig av världens sämstaste kommentar, jag är verkligen skit sur på honom. ooh... Aja här får ni dagens outfit från igår. Idag var det liksom ingen speciell, bara mjukisbyor, vitt linne och en tjocktröjja. Orkade verkligen inte sätta på mig något fint. Ajuste jag har ffr värsta huvudverken. Kim snacka något om att det hon hade var smittsamt, hon kanske har smittat mig nu=O hoppas inte, då ligger hon risigt till. gårdagens outfit.
Ajuste, varför jag inte har skrivit något idag är som sakt för att jag inte har varit hemma liksom, men jag funderar på att snart gå och lägga mig. Jag vill verkligen inte vakna upp i morgon med huvudverk, då döööör jag. Jag kanske skriver sen.  Kisses

ändra redigerare

haha fyfan va jag skäms nu=O Jag har ju inte kunnat ladda in bilder och sånt, men dumma jag har råkat trycka på "ändra redigerare" längst ner i högra hörnet så den liksom har försvunnit och nu typ fick jag för mig att trycka på den, så då pluppa den grejjen upp, oooooh vad sur jag blir, dumma dumma jag. Men nu kan jag ilf lägga in bilder så bara för det ska ni få en jätteful bild på mig=P
OBS: haha i 8:an

Har förändrats mycket=P I think
 Haha visst e ja söt (A)

Sov gott nötter =S

Kvälls inlägg

Hej hej. Nu har jag tittat lite på tv, tittade på Knight Rider och det var riktigt bra. Rekomenderar det till folk som gillar bilar, hihi. Klockan är nio och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig, det har blivit sent varenda dag så jag har varit jätte trött i skolan. Jag har inga läxor förutom So som är till på fredag men har inga till i morgon så jag läste lite på traktorkortet, jag fyller ju 16 snart då måste jag ha antingen en moppebil eller epa-traktor=) Aja nu ska jag dricka kaffe och sen sova. Ha en super bra kväll. Pussar (inga bilder ffr)

Hemma

Hem ljuva hem. Älskar att komma hem efter skolan och veta att man kan slappna av helt och hållet, släppa alla problem, bara njuta och ta det lugnt=) Så känner jag varje dag när jag kommer hem. Fast ikväll kanske jag ska åka iväg med familjen, vi ska till pappas kompis, Lasse. Jag hade tänkt att lägga in lite bilder inklusive dagens outfit men det går fortfarande inte=(Jag hade ilf på mig ett vitt linne utan band och en svart kofta med en vanlig kjol som min syster hade för typ 7 år sen. Jag fixa till det lite och hade den vid midjan, det blev fint faktiskt=) Ajuste vi hade ju provet idag i Atomfysik på NV:n. Jag hoppas jag ilf får G för det kändes bra och jag kunde mer än vad jag visste, hehe. Jag har jätte svårt för att lära in mig en text eller typ det jag har skrivit som svar. Vet ni något bra sätt att göra så man får in allt i den så kallade "smarta" hjärna. Nu ska jag sitta vid datan en stund och sen plugga, KANSKE. Hehe Puss o Kram

Kväller

Sov gott söta troll. Vi hörs i morgon=) Visst har jag världens bästa Ipod med BARA CB musik=). Natti natti

Hej sötnosar

Efter middagen har jag försökt, verkligen försökt att plugga. Jag kanske svara på 6-7 frågor men jag orka verkligen inge mer. Fick värsta huvudverken och så ringde Charlie och störde mig, hehe. Men nu kan jag inte plugga, det går inte. Jag lär få ett stort IG ilf. Men skit samma. I helgen är det alla hjärtans dag=) Vad ska alla hitta på då? själv har jag ingen aning=/ lite trist men men, så e livet. Aja pallar inte skriva så mycket eftersom att blogg.se e ganska CP just nu. Pussar

Humör: sad

Låten Superhuman räcker för att man ska börja gråta=( Fyfan asså det känns som om någon har dött. Jag kommer aldrig klara 9 år utan CB's underbara musik. Faaaan, gråter hela tiden=( Ni kanske tycker jag låter töntig, men låt mig göra det då. Har ett halsband med CB på, skit fint och det är mitt turhalsband, sen jag skaffa det har jag fått turen, men nu bara sket sig allt, verkligen allt. Snälla Chris Browns advokat, gör så att CB blir fri, han kanske inte är värd det men hans karriär får inte sluta så här. Han gör verkligen världens bästa nusik så snälla. Jag älskar honom för mycket. det måste ju betyda något om man gråter för en jävla låt och en bild, eller? <3CHRIS BROWN<3

CHRIS BROWN

Trodde inte alls något sånt om CB?! Hur kan man göra så, det är sjukt. Men tro inte att jag kommer sluta älska honom, han är mitt allt liksom. Han kanske får fucking nio års fängelse=O musiken då? ingen ny musik på nio år? jag dööör... Det får inte sluta så här, det kanske är slutet på hans karriär, han tappar ju fans och sånt shit, räkna inte in mig då. Men fy, jag kommer gråta varje dag om han åker in. Har hört att Rihanna har bitmärken på armar och ben? =S seriöst, inte normalt asså. Fattar inte varför CB gjorde så för. Jag tänker så här: om inte Rihanna fanns så skulle det här aldrig hända, då skulle mitt liv inte förstöras=( Kom igen, bara för att CB gjorde som han gjorde ska man väl inte hata honom. Han är inte den ända som har misshandlat någon. Jag har all rätt att fortsätta ÄLSKA honom. Skiter i vad han gör med/mot Rihanna. Snälla, hata honom inte... Kisses P.S förlåt för att texten är ful, men grejjen där uppe där man ändrar och fixar saker är gone, borta med vinden liksom, hehe.

Jag i den ensamma lilla bubblan!

Har ingen lust att skriva nu... Sov gott P.S förlåt Charlie :'/

-


Hemma dag

Nu är jag så trött på att gå runt i mjukisbyxor, t-shirt och en flees tröja, har gjort det hela dan, så nu bytte jag till jeans, linne, midjeskärp och en blå stickad kofta (pappas) ...

Det är så sjukt fint väder idag och det är inte så kallt ute. Jag älskar solen och blå himmel, exakt så är denna dag.


Här får ni en dagens.

Dagens låt:
Chris Brown- Forever

Puss

Titta gärna

Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill inte bara sitta framför datorn. Vill gra något?! hjälp mig, kom på något. Vill att pappa ska komma hem, då är jag inte rastlös för han kommer alltid på något, hehe... Om det finns någon som ska/vill flytta ut på landet så gå in på den här sidan: http://www.blocket.se/vi/20196474.htm?ca=11_s och ring till min far. Huset är jätte fint och du har sol hela dagen lång. Skriv inga meil, vi svarar inte på det, bara så ni vet.

Puss<3<3 

sick

God morgon. Vaknade 2 minuter över 9  och i vanliga fall skulle jag vara i skolan då. Tror inte att jag kommer åka till skolan idag, jag har fortfarande jätteont i magen. Inge kul, jag kommer bara ta det lugnt och städa lite här hemma, det ser ut som en uteliggare bor här, hehe ne men nästan ilf. Har ni hört att Chris Brown har misshandlat Rihanna? =O Vad håller han på med, helt seriöst. Chris Brown är ingen sån person=( ... Men dom bråkar jätte mycket nu ju. Skriver senare när jag mår lite bättre.

Hugs


Sommar, sommar vart är du?

God kväll. Snart ska jag gå i duschen och sen sova. I morgon har vi sov morgon så istället för att gå upp klockan 6 så kommer jag gå upp klockan 7, guud vad skönt. Funderar på att sola efter skolan, får se om någon följer med. Men den här veckan blir nog för det mesta plugg, tror vi har ganska mycket läxor den här veckan.

Ni anar inte vilken sommar längtan jag har nu och så finns det någon jag vill träffa också, Danny 
Men nu måste jag duscha. God natt sötnosar


-

Ont i magen, Trött och half Ledsen. Kan ingen göra mig glad, Kommentera, ställ frågor, ge mig tips vad som helst, muntra upp mig för f*n...
Var och fikade idag med Pappa, U-B och Helena på Rosenhill, det blev två mackor och varm choklad, jätte gott.
Ikväll kommer jag bara vara hemma och kanske städa mitt rum, har inge bättre för mig. Känner mig bara så nere och kan börja gråta när som helst. MEN jag vet inte varför. Ni får lite bilder ist, vet inte vad jag ska skriva. Men snälla, kommentera tack.

   
1.Söta Loke.
2.Lördags outfit.
3.Nrj- Duggin, Kim o jag.

Ha en bra kväll, jag ska ilf försöka.
Kisses


Morgon inlägg

Morsning!
Hur var eran Lördag? Min vad sååå rolig. När jag kom hem så åt jag middag sen gick jag upp och fixa mig. Jag blev riktigt nöjd med sminket. Jag hade en svart midjekjol och en jätte snygg tight t-shirt och ett par gråa strumpbyxor. Ganska lätt men det blev fint. När jag var klar tog jag halv 8 tåget till Tungelsta och gick till Nathalie. Hon var hemma och sminkade sig och lockade håret sen när hon var klar gick vi hem till Bobby fast ingen var hemma, bara jag och Natta så vi satt på hög musik och spelade Chris Brown. Efter ca 2 timmar kom Bobby, Frippe, Carro, Persson och John John hem och då blev det lite annan musik, hehe. Vi satt där och pratade och senare på kvällen så kom Madde, Ellie och Pirre till Bobby så det blev ganska fullt, men det var skit kul faktiskt. Vid halv 12 försvann alla killar ut, då skulle dom åka bil (två nyktra) så då var det bara tjejerna kvar, vi hade jätte trevligt. När klockan var ungefär 10 i 12 var jag tvungen att röra mig till tåget så alla följde med eftersom att jag inte ville gå själv, hehe. När jag var vid konsum såg jag tåget bromsa vid perrongen då sprang jag med högklackade skor, men det gick bra. Jag hann med tåget precis. När jag kom hem så skulle vi fika men istället för det så spillde jag ut mitt kaffe på bordet ner på en av hundarna, uuups inte med meningen, hehe. San gick jag och la mig. Nästa helg kommer bli lika trevlig, då blir det samma sak igen, I hope...
Nu ska jag städa och fixa här hemma sen senare kanske jag åker och solar.

Ha det bra


Lördag

Nu har jag kommit hem, skööönt. Har varit hos några kompisar eller rättare sakt pappas kompisar. Vi fikade och pratade lite, visade gården också och dom blev jätteglada för våran skull och tyckte det var jätte fint och stort=) Men nu är vi hemma och ska äta, jag är så hungrig. Ska fixa mig lite snyggt eftersom att jag åker ner till Tungelsta en stund och ha lite kul med Nathalie och Carro, vet inte om Melon skulle med, tror inte det. Men nu ska jag fixa mat, Puss puss 

God morgon!

Vaknade ungefär halv 12 idag av min ringande mobil. Sen gick jag upp och pratade med pappa om jag fick sova hos Kim men icke sa nicke.... Jag skulle tydligen följa med och hälsa på några så det blir min kväll ikväll då. Men nu på dagen ska jag börja städa lite eller ganska mycket på övervåningen, det måste ju vara fint. Men gårdagen var jätte mysig, vi åkte in till stan och åt på restaurang sedan åkte vi mot Tungelsta hem till Melon (Mikaela) och piffa upp oss lite till, sen rörde vi oss till Bobby, där dansa vi och tog ett antal bilder, hehe skit fina:

Gårdagens outfit...
       

Fredag

Fredag idag=D Nathalies födelsedag, så vi ska ut och äta på restaurang och sen vet jag inte vad som händer=) Men vi ska ha kul ilf. Guud vad jag längtar, men jag har typ ett huge problem, jag ska typ sova hemma men jag vet inte när jag måste hem=/ Eller så KANSKE jag sover hos Nathalie, men hon snacka nått om att någon annan kanske skulle sova där. Aja, jag får prata med min fader och se vad han säger. Han kommer vara glad när han kommer hem så jag kanske får vara ute åtminstående till ett, hehe. Varför han kommer vara glad är för att vi har köpt gården som jag pratat om, najjs=) Ajuste jag har inga kläder, daaaam=O Får fixa något snyggt, kanske har min sidenklänning med guldknappar o inga band, förstår ni?! haha... Men har inte tid att skriva nu, har en viktig kväll framför mig=)
Ha en toppen fredag<3

En sak till: CHRIS BROWN ÄR SINGEL, men tyvär nu är han min=D


Home sweet home

Nu lämnar jag Hemfosa=( Vi ska flytta till Nykvarn, gården ligger i Tomtsätra. Det ska bli riktigt kul men svårt att lämna allt bara sådär. Jag kommer verkligen inte tappa kontakten med mina kompisar, det är något jag aldrig lämnar, det är dom jag älskar mest<3 Men om vi flyttar innan skolan är slut så kanske jag kommer bo hos Kim=) Om det går för hennes familj, hehe. Men ikväll kommer jag dra till Gården asså frittidsgården i tungelsta även fast jag tycker det är så tråkigt där, men dom vill ha mig där=) hehe....

Puss  


skolan

hej läsare!
Nu har jg precis skrivit ett natinellt prov i svenska. Jag skrev om en natt jag aldrig glömmer, då skrev jag om när jag och några kompisar drog till Wedan (en sjö) mitt i natten, vi hade så kul=) Så nu sitter jag här och har ingenting att göra=/ men ni får ha det så bra, kan inte fortsätta och skriva ifall min lärare kommer.
Puss, ha en bra skoldag <3<3

Suck

Jag hatar den här dagen, jag har varit då ledsen och deppig, fast jag vet inte varför?! Eller jag har en känsla på vad det kan vara men jag tänker inte säga, för jag kan inte förklara hur jag känner och varför typ. Skit samma, hoppas det blir mycket bättre i morgon... Alla ser mig alltid glad och sprallig och såfort jag är nere märker alla det, jag kan också vara ledsen, även fast det kan vara svårt att tro det men ändå=( Men just nu är jag så jävla trött, jag orkar inte göra någonting, (ffr deppig) Så ikväll går jag och lägger mig tidigt så jag är pigg i morgon, ska ju ha ett nationellt prov på tre timmar, gaaah... Det ända som gäller nu är att ta det lugnt och sova länge för jag vill inte sova under provet. Ajuste, vi får ha godis och sånt shit så jag måste hinna handla i morgon. Det lär väl bli vatten och lösgodis, jag har bara 20 kronor förresten så det bli bara något jag blir pigg av. Kaffe kan man ju ta med sig hemifrån, eller? Aja, just nu så sitter jag och nördar framför teven, jag spelar Call of Duty 4, för alla som inte vet vad det är, det är ett krigsspel. Det är kul men Bad company är roligare, också ett krigsspel, hehe... Men jag gillar sånna spel och vissa filmer=) Kan ju säga att jag är lite mer som en pojkflicka än flicka, hehe. Skriver nog bara de här inlägget för ikväll, kanske ändrar min header, bror på om jag hittar några fina bilder on me... Håll tummarna på mig i morgon, jag måste liksom klara provet...Här får ni en  Dagens:

Dagens låt: P.S I love you låten
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: Stövletter, leggings, grå midjekjol, vitt linne utan band och en svart kofta
Dagens händelse: Niklas skrek på vår engelska lärare
Dagens planer: Soooova
Dagens vill ha: léende läppar
Dagens saknad: Livsglädje
Dagens drog: Depp
Dagens finaste: Mina kompisar<3<3
Dagens måste: ha pengar
Dagens dricka: Mjölk
Dagens köp: Fattig
Dagens skönaste: Sängen
Dagens mat: Köttgryta
Dagens kärlek: Ingen=/
Dagens sämsta: Mitt humör
Dagens mående: Dåååligt

Hur mår ni då? bättre än mig hoppas jag.
Puss



Nyfärgad

Idga kom jag hem lite sent, men det har varit en hård dag, hehe eller inte. Efter skolan åkte jag upp till Västerhaninge och solade med min syster, sedan kom mamma och då tog vi en fika på Paus  mmmhmmm så gott. Efter det åkte ´jag och Helena hem till henne och färgade håret på henne och mig=) JAG tycker det blev skillnad men ingen annan=( hehe, men nu är "fläckarna" ja hade borta ilf. Efter det åkte jag till gården eftersom att Duggin och Nicke ville att jag skulle komma, det var ju inte världens roligaste där men jag hade kul med mina kompisar, som ALLTID ska mobba mig.
Men nu ska jag plugga vidare på några glosor vi har till i morgon och sen ska jag soooova, gud så skönt.

Hejsvejs // Anso

Morgon trött

Guuud vad trött jag är, men jag har inte fått mitt kaffe än, hehe. Igår kväll planerade jag min outfit till i morgon, det blev en grå rutig midje kjol med ett linne utan band och gråa strumpbyxor, men det blev inge av det förutom linnet. Men det är tack vara detta äckliga väder=( det är -10.6 ute, så jag får inte ha mina fina kläder. Dessutom hade jag tänk ha på mig mina stövletter. Det blev mjukisbyxor, linne och en tjocktröja. Men idag har vi ilf vårat första nationella prov och jag känner mig inge nervös för det är en läsförståelse som man ändå inte kunde träna til.. Klockan tre, alltså efter skolan åker jag och solar, min syster skulle kanske med=) Nej nu ska jag dricka kaffe men det blir ingen frukost för mig, jag känner inte för att äta=/... Som en bra start på morgon ska ni få en söt bild på mig och Nathalie: 

 Älskar dig

Ha en bra dag // Anso

VG

VG VG VG VG! haha vi hade bip-test på gympan idag, man springar sakna och sen snabbare o snabbare på olika nivåer typ, men jag fick VG, grattis Anso... Vg är 6 nivåer och på varje nivå springer man typ 5-6 gånger fram och tillbaka. Efter skolan gick jag o Nathalie hem till Melon och drack kaffe, inklusive lite skratt också. Vi planerade min födelsedag som är ungefär om 1 månad, 4 mars. Det är en onsdag och vi har idrottsdag men jag, Kim, Melon och Nathalie ska "rida" då=P det blir tårta, lunch och presenter då, den på fredagen och lördagen blir det inge sova bara party, hehe. För dom som inte vet så fyller jag 16 år, egentligen inge speciellt men för mig är det det för det blir två år närmare 18=D Men nu måste jag plugga, ska skriva en uppsats från syslöjden, jag ska ju såklart skriva om det välkända märket Dior / Christian Dior. Sen ska vi åka typ 500 meter till pappas tjejs son och fika=) Ha en superbra kväll gott folk


Kisses Ansuuu  


Myskväll

efter detta inlägg kommer jag stänga av datorn för kvällen, och kommer tillbaka i morgon.
Jag vakna i morse 10 av att hundarna stog och skällde as länge, och jag blev så sur så jag gick upp och börja skrika på dom typ. Men sen gick jag ilf upp och åt frukost med familjen, sedan var det dags att åka tillbaka till gården som vi är väldigt förtjusta i, hehe. Vi var där ungefär 12 och gick runt lite och kolla och sånt. Vid halv 3 så åkte vi till Hedlandet, en stor affär med kläder och massa saker. När vi kom dit kom jag ihåg att jag var där när jag var typ 5-6 år och köpte en barbie docka som jag älskade, sen efter det har jag alltid velat åka dit igen och nu hände det, helt sjukt. Men vi fikade lite och sen gick vi in i effären och jag köpte en vit päls bolero 50 kr, mjukisbyxor 89 kr, två par stringtrosor 25 kr/st och två par leggings 39 kr. Värsta kapet, allt gick på 228 kronor, så billigt liksom.  Tyvär så har jag inga bilder men det är fint=)..
Nu ska jag upp och fixa och städa mitt rum, sen ska jag mya lite av den stunden som är kvar på helgen, hehe.

// Anso


Natt/trött

hej nattugglor! jag har haft en mysig lördag. Först så åkte jag och Joakim till stan med mamma och åt på restaurang (Texas Longhorn), det var jätte mysigt. Sen skjutsa mamma mig till tungelsta eftersom att mitt tåg gick efter en timme så träffade jag Jennifer och Robbin en stund. Sedan åkte jag hem med sju tåget och precis när jag kom innanför dörren ringer lilla söta Nathalie och frågar om jag ska komma ut, då skyndar jag mig ner till halv åtta tåget igen?! =O
Så gick vi ilf till Bobby och lyssna lite på musik. Vid 20 i elva kom Kina dit, då drog dom och hämta John John på andra sidan stan typ, hehe. Så jag och Nathalie satte oss vid datan o tittade på bilder såklart på Chris Brown och så har vi förresten hittat en ny idol (CB ligger alltid ettta) Andre Merritt, har aldrig hört sån djup och skön röst, helt sinnessjukt. Så jag och Natta satt med gåshud och tårar i ögonen och prata om dom två, inte ovanligt det är liksom typiskt oss. Jag tog tolv tåget hem sen och Joakim har Tommy och Fredrik (kusin) här, och dom sitter och spelar som tre fucking nördar, inget ovanligt. alla är snart över 18 och dom är värsta spel nördarna, hehe. Men nu ska jag sova, det är ju en dag i morgon också. Jag måste tyvär gå upp 10 för vi ska åka kolla på gården ännu en gång, men det ska bli kul. Senare på kvällen ska jag med Nathalie sola, vi är bruna men inte tillräckligt.

Sov sött önskar söta Anso(A)


RSS 2.0