School

Hej Bejbs...
Skriver typ nu för jag har en dator och jag har lite lust, hehe..
Jag har dunder ont i magen, har nog aldrig haft så här ont. Ibland gör det inte alls ont och sen kommer det som värsta krampen... Aja, vet inte va ja ska göra. Kommer ilf stanna i skolan, för på idrotten har vi simning och sen ska jag shoppa lite och sen gymma..
Ante och Josefine ska med till Centrum, men idag blir det inge Donken, haha.....

Pusss Pusss

Tidigt

Är i skolan, har Svenska. Ska skriva om "mitt språk". Har skit ont i huvudet, suck...
Vi har idrott sista lektionen och slutar halv 3, sen ska jag till Najaden och gymma med mamma.
Det var någon som frågade vem killen jag skrev om igår är, och jag tänker inte säga vad han heter. Om ni verkligen vill veta så kolla i min blogg, längre bak, kommer inte ihåg vilken månad jag skrev det i, men det var inte såå länge sen... Nu ska jag skriva (arbete)...

Trööööööööööööööööööööött, puss

Humör= lågt

Tänkte stänga ner nu och kolla lite på tv och sen sova.. Mår sämst, vill bara glömma allt..
Aja, sov gott

Problem is life

Man planerar inte att komma till världen. Varför finns det så många problem i livet då? Hur kommer alla problem till? Blir det någon skillnad i framtiden? Finns det lycka? Det finns så många frågor, jag inte kan få svar på. Jag har så många problem i mitt liv, och dom blir bara fler och fler, men inga försvinner. OCH varför handlar hälften av alla problem om killar för? Eller så är det iaf för mig. Undrar hur världen skulle vara utan problem? Skulle det vara bra eller dåligt? Tror inte någon kan svara på det.

Det finns en person som jag tänker på och saknar, verkligen hela tiden. Och jag vet inte hur det är mellan oss riktigt. Det är problem där med. Fast vi bråkar inte, vi är vänner. Men jag vet inte om jag bara vill vara vän med honom. Eller just nu skiter jag i hur jag vill, bara jag får vara vän med honom så är jag glad.

Har ni några kill problem, skriv!

jag frågar, ni svarar


Ska jag behålla mitt korta hår eller spara ut?


Hemma igen

Kvällen blev lyckad igår... Vi drog till Västerhaninge och träffa Ante ett tag, och sen drog vi till Tungelsta, hem till Alexandra och festa.. Någon blev ju ganska onykter, hehe... Vid halv 2 gick jag och Kim till tåget och mötte upp Nathalie, tog 2 tåget hem och åt Chips o dipp, haha sen gick vi och la oss... Nu är jag hemma och är fett trött, dock inte bakis. Jag kanske åker till pappa senare med Nathalie men vi får se vad som händer, vi kanske drar dit på Tisdag.. Tyvär så har jag inga bilder från igår, tror inte någon tog några bilder faktiskt..

(SMS) Nathalie får inte sova hos min pappa ikväll så det blir på Tisdag istället..


Skälet till att jag lägger ut den här bilden är för att jag saknar mitt "långa" hår,
give me my långa hår back!!

Snart utgång

Ska börja fixa mig nu... Tar halv 8 bussen ner till Tungelsta och möter upp Nathalie och Kim. Sen åker vi till Västerhaninge och träffar Ante och Putte, ska prata lite med Ante.. Och sen blir det fest..
Ni som har mitt nummer, hör av er!!


Chockad men ändå inte

Har förlorat så grymt många läsare nu, när jag inte har skrivit.... Så tråkigt men jag förstår dom verkligen. Inge kul att läsa en blogg som knappt skrivs i....

Lunchen

skulle jag tillbringa med min syster.. Vi skulle äta lunch i Handen Centrum, men jag ringde henne för en stund sen och då vakna hon precis.. Så ingen lunch idag=(.... Ville så gärna träffa henne.
Vi skulle ha ätit lunch i går med men då kunde hon inte.
Aja, jag ska ringa henne efter skolan så vi får se om jag träffar henne..

Ej data

Har inte haft en data på flera dagar så jag har inte kunnat skriva...
Men nu sitter vi på lektion och vi ska ha dator, ska skriva ett kontrakt typ..
Jag har inte så mycket att skriva nu, men ja skriver så fort mamma tar hem sin dator, lovar..

Pusssss

Todays today

Jag vakna 5 i morse i soffan, jag hade ingenaning om vad jag gjorde där, hehe... Men jag gick och la mig igen och sen väckte mamma mig. Jag gick upp halv 8 och vi skulle åka 20 i. Tror ni inte att jag kom försent eller, hehe...
Fast jag bryr mig inte riktigt.. Nu sitter jag ilf på Projekt och Företagande..
Idag så ska jag och Helena kanske börja på AfroPower dans, haha... Det är en skit ansträngande dans till Afro musik xD... Men om vi inte ska på det så ska jag vara med Nathalie.
Nu måste jag jobba, Puss

School

Det är så tgrevligt med alla era gulliga kommentarer...
Jag sitter nu på Projekt och företagande och skriver en analys om en Reklambild, och jag tog naturligtvis Mode! Jag ska gymma efter skolan med mamma. Till vissa av er som inte visste, jag har börjat grymma nu och det är så kul, hehe.... Jag skriver mer när jag kommer hem, om mamma har med sig datorn vill säga. För här i skolan är det ju inte direkt så kul.

ha en bra skoldag och arbetsdag, Love /
Ansofie

jag vill tacka....

Alla som tror på mig..
Tack till alla läsare som fortfarande läser min blogg.
Just nu har jag ett väldigt blogg sug så jag kastar in ett inlägg efter det här... Jag känner mig jätte glad, nu när jag läste Johanas inlägg om mig. Hon hjälper mig verkligen, Tack gumman!

Och eftersom att ni vill ha bilder så får ni det....



Halloween-09


Låg på sjukhuset


10 minuter efter operationen


Dalarö i somras


Jag och hjärtat


I Rättvik


Vi i Rättvik, Miss it


Älskar den här bilden


Det får duga..
Jag såg hur mycket klockan är så det här får bli första och sista inlägget för i kväll. Fövänta er inte att jag skriver i morgon för jag vet inte om jag känner för det, eller så gör jag det:D Let it be a suprise...

Should I







this blog?

Don't know what to do

Det lär inte bli någon ny blogg och ingen fortsättning på denna.... Det känns så jävla trist men jag skriver aldrig och tappar bara mer o mer läsare så det är nog ingen idé längre... Vi får se när jag tar bort den, för vem vet, någon dag kanske jag får värsta rycket och börjar blogga som vanligt igen... Who knows??


Chad Michael Murray
Jag skulle verkligen göra vad som hellst för att få träffa denna människa:(

Puss

Stor ändring kommer!

Jag ska förmodligen ta bort min blogg och starta en ny fast inte en vanlig "mitt liv" blogg utan en om hojar, crossar, tillbehör och lite sånt.. Det är nog mitt största intresse, och eftersom att jag inte har någon lust att skriva i min blogg så tänkte jag göra en ny... Vi får se hur det går, men den kommer nog inte vara klar på ett tag.. Måste fixa en snygg blogg. OCH NÅGON MÅSTE HJÄLPA MIG!!

Christopher



Grymt snygga bilder

RSS 2.0