Sjuk

Konstiga jag har tröttnat på att skriva, men det kommer väl andra på sig som allt annat. Jag vet vilket misstag jag gör nu, jag tappar mina besökare inte för att det var värsta summan men det var några styckna. Men nu får det bli som det blir, det kommer andå inte vara i all evighet liksom. Men nu kan jag ändå skriva lite. Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma, åkt och handlat och lite sånt. Men i morgon kanske jag åker till skolan får se hur jag mår. Ajuste, jag måste bara berätta om vad jag ska göra i helgen.

Fredag: Ska vara med Helena, vi ska in till stan kanske och fika och ha det mysigt. På kvällen ska jag kanske vara hundvakt åt lilla Loke.
Lördag: Upp tidigt för att åka till Nacka Forum och shoppa med mamma, det jag vet nu jag vill ha är ett par höga stövletter eller några snygga pumps, en stor handväska och ett par Jeans. På kvällen ska jag kanske äta middag med mamma och hennes kompis Sandra och hennes dotter Nicole, 94:a. Det ska bli trevligt.
Söndag: Fotas, Jippie. Äntligen, har väntat länge men nu har det kommit. På söndag ska jag, mamma och Helena sminkas och fotas. Bara så alla vet så är det inte Modellhouse, jag kommer inte ihåg vad stället heter mendet är mycket bättre.

En sak till, Mamma prata med mig igår om att jag, mamma och mina syskon och Sandra och hennes dotter ska åka kryssning, tyvär Cinderella men det funkar. Det ska faktiskt bli kul men jag vet inte när det sker men snart ilf.

Pussar


-

Blogg paus.
Kom tillbaka snart, snälla

Blogg.se

Det vill inte som jag vill. Jag har suttit länge nu och försökt att fixa en header till min kompis, men det funkar inte. Jag har gjort som man ska men det vill inte, faan va sur jag blir. Jaja får väl försöka sen men det skulle vara bra med lite hjälp.
Men nu sitter jag och äter en väldigt stark nudelsoppa, men gott som fan. Jag har dels vatten med. och nej jag skriver inte lika mycket som förut men det kommer vara så här ett tag, men det kommer bli bättre men när vet jag inte.
Puss

230409

Hej hej. Jag åkte till skolan men åkte hem med 12 tåget för att jag hade värsta huvudvärken. Jag har sovit, tagit huvudvärkstabletterm druckit te och druckit vatten men inget har hjälpt så nu går jag fortfarande runt med huvudvärk. Jag har pluggat inför omprovet i morgon, jag pluggade faktiskt igår och svarade på alla frågor så nu behöver jag bara läsa allt om och om igen för att lära mig. Det lär ta sin tid eftersom att jaghar svårt för att ta in saker i min osmarta hjärna. Gud vad jag hoppas att jag inte kommer ha någon huvudvärk i morgon för då kommer jag inte gå till skolan, känns lite onödigt när jag varken kan koncentrera mig och lyssna. Vill bara sova och göra så den går över. Jaja, nu måste jag plugga.

Solna kväll

Nu åker jag till Solna för att hälsa på några av pappas kompisar. Kenneth, Ann, Fredrik, Alexandra och Benjamin. Ha en bra kväll. Puss på er söta

220309

Hej bloggen. Jag har pluggat lite, kollat hur jag ska åka till gymnasiet när vi flyttat och lite sånt. Igår skulle jag ju träffa Charlie, men så blev det inte för han är sjuk och fick inte gå ut. Så jag drog till Tungelsta och spendera min kväll tillsammans med Björne, Jocop, Robbin och Max hemma hos Jacops Farmor, Gudrun. Vi var där och kollade på tv sedan gick vi till Bobby och hälsa på Natta och lite annat folk. Mer var det inte den kvällen. Men idag så kanske jag åker och träffar Charlie en stund, får se om jag orkar jag är skit trött. Det blir nog min söndag, ganska tråkig men den funkar. 










Charlie, Niklas och Oskar




Jag har så mycke mer att bjuda på men jag vet inte om ni vill. 
Så här är lite bilder.

Pussar
 

Skaffa dig en som alltid finns hos dig...

Det finns en person som alltid ställer upp för mig. Hon finns där när jag behöver henne som mest och det kommer hon alltid att göra. Hon är helt underbar och jag älskar henne verkligen. Förut så var vi som bästa vänner men vi har gått ifrån varandra lite och det är skit jobbigt. Jag vill ha det som förut. Vi var med varandra hela tiden, varje dag. Vi åkte och fikade, träffa folk och lite annat. Vi hade så kul, inget bråk bara skratt och vi pratade om allt (nu börja jag gråta också) , nu är det inte så, vi umgås ingenting och vi pratar knappt känns det som. Vill att det ska vara som förut, kan ni ge mig lite tips om hur jag ska kunna ändra på allt? Jag vill inte ha det såhär.

Min Syster är min skatt, mitt hjärta och liv.
Jag älskar dig Helena Linnea Andersson


Hemma

Kom precis hem efter att ha varit barnvakt några timmar och sen tagit det lugnt hemma hos Malin. Vi kollade på världens bästa, jag menar verkligen världens bästa film, Dirty Dancing Jag älskar den så mycket, den är så vacker. Men nu ska jag åka till Tungelsta för att träffa Charlie en stund.

Puss


Hos Malin

Nu är jag hos Malin. Vi har tagit det lugnt och ätit god middag. Nu sitter vi och kollar på Lets Dance, men vi ska snart börja fixa oss för lite fest kanske, nej men vi ska ut och se vad som händer.



En bild på Malin.

Pussar på er

No Time

Jag har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna och det kommer nog bli så veckan ut men jag ska ändra på det. Men igår var jag i skolan sen hemma och pluggade sen åkte jag till tungelsta för att vara med Jalmar sen åkte jag bil med min kusin och bror. Och idag har varit världens såmsta dag. Jag bråkar med en så jag har gråtit och mått rent ut sakt skit. Men jag tänker så här, han ska inte få mig att må dilgt så efter skolan har jag varit glad och haft skit  kul med Niklas, Nick och Axel. Nu är jag hemma och ska snart åka och fika på Rosenhill med familjen för det är så underbart väder, verkligen vår nu. Sen ilf så ska jag plugga ett tag och sen kanske jag åker till Gården en stund. Men ha det så bra.

OCH Jag kommer inte skriva så mycket men lämna inte min blogg, puss på er.

Kryssning(ar)

Jag har varit och fikat med min mamma och sen åkte vi till Patrik, en kompis. Vi gick en promenad en stund sen åkte jag och mamma till henne för att jag skulle hämta lite saker. Efter det så skjutsade hon mig till gården. Fyfan vad jag hatar den gården asså. Ingen människa är fan normal där asså, usch. Men som tur var var Nathalie där. Jag var där ett tag, kollade på tv " den rätta för Rosing"  och var med lite folk. Jag tog nio tåget hem och satte mig framför tv:n och kollade på Andra avenyn. Det gick en film på 6:an med Uscher, den var riktigt bra. Tror den hette "In the mix", kolla på den sjukt bra.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, fast jag vill ta fram kläder till i morgon men vet inte vad. Jag får hitta något men nu ska jag lägga mig. Nattnatt

Ajuste, mamma berätta att hon hade fått något erbjudande från Viking Line så jag, mina två syskon och mamma ska åka på kryssning med Cinderella någon helg, det ska bli skit kul och framför allt mysigt att åka med familjen only. Och så berätta hon att vi ska åka Silja Line Galaxy någon helg, det ska bli riktigt kul och då ska jag ta med mig Kim om jag får. 

                                       

Inge bad

Gud´vad skönt att vara hemma ungefär 2 timmar tidigare idag. Har huvudvärk och mår piss och från skolan till hemfosa så har jag haft en liten irreterande tjej bredvid mig, hon har busat och skrattat, gjort enormt konstiga miner och sa sjuka ord. Haha tjejen vid namnet Kim är inte så normal som man ska vara. Men jag älskar henne ändå. Vi kanske ska åka och bada idag, men bara kanske. Får se vad hon säger. Hon sa nej jag måste plugga. Jävla dissare.
Jaja, jag får väl roa mig själv då här hemma, men vad fasen ska man göra? äta chips framför tv:n? Diska? Sova? städa? shiit så svårt men det blir nog det första, jävla svullo jag är. haha.

Puss

Tråkig tid

God morgon. Jag är jättetrött men jag tvingade mig själv att tväta håret eftersom att det var riktigt  elektriskt. Ute är det verkligen inge fint väder men det är inte kallt heller. Eller asså det är inte minus grader, 2.9 grader. Lite om dagen. Hmm killarna ska åka och göra ett simtest som vi tjejer redan har gjort. Helt ärligt så händer det inte så mycket under skoltid. Men efter skolan ska jag hem och plugga för på Torsdag har vi Nv läxförhör. Ajuste helvete, har glömt att på Fredag har vi So prov. Jag har märkt att det har blivit väldigt dålig uppdatering men det känns som att det inte finns något att skriva om liksom, jag gör inget på vardagarna, only helgerna. Fast det finns inte så mycket att göra. Man kan inte vara ute för det är dåligt väder, man kan inte göra saker på veckodagarna för att det är skola dagen efter. Hjälp,  vad kan jag skriva om? ge mig tips.  Nu ska jag äta fukost med underbart kaffe.

Pussar, ha en bra dag

en helgalen dag


Jag kom hem från skolan, tog en kopp kaffe sen var det dags att åka igen så jag kan tyvär inte att skriva då.Vi skulle åka och handla inför denna vecka och vi handlade skit mycket verkligen. Men nu ska ni få roliga bilder från dagens skoldag. 
 

 

 


Den bjuder jag på.


Bästa på morgonen

är att vakna upp med fint väder och vara pigg. Denna morgon är så. Jag har sovmorgon så det är en lugn morgon. Jag har typ bytt kläder några gånger men nu är jag klar. Men ny dag, nya tag. Vad ska alla göra idag? Jag ska till skolan om en halvtimme ungefär. Våran sista lektion idag är gymnastik, skönt faktiskt. Hoppas verkligen det blir fint väder under dagen för ikväll ska det regna, suck.  Pussar

Mysig söndag

Jag var och fikade i Haninge Centrum med Björne, Kim, Robbin, Nathalie och deras mamma. Det var riktigt mysig och gott. Jag tog en hallonpaj och en latte. Vi kollade runt lite efter och jag och Kim blev förälskade i ett par höga skor som jag verkligen ska köpa när jag åker och shoppar med mamma. När jag kom hem så har jag testat lite kläder på olika coola sätt, så i morgon ska jag ha mina nya stövletter, Jeans, T-shirt instoppade och en tuff jacka. Kanske eller så blir det blå stor t-shirt och ett nitskärp med stövletter och skinjacka. Jag har faktiskt varit duktig idag också, har städat, vikt in kläder och tagit bort en gungstol i mitt rum. Vet ni en sak till jag har gjort: Jag har klippt mig kortare, typ en decimeter. Blev bra men jag ska klippa mig ännu kortare sen ska jag låta det växa så det blir perfekt. Gud vad jag har gjort mycket idag, en söndag brukar jag typ sitta hemma och tråka. Men nu ska jag kolla på tv sen lägga mig och läsa en bok sedan sova. Ha det bra, puss

Bilder

 

 

 
 
Nu ska jag åka och fika med Björne.
Puss

Middag - Melodifestivalen

Gårdagen: var jag med Björne, Nathalie, Kim och  Alexandra hemma hos min mamma. Vi åt jättegod middag och sen sjöng vi singstar och dansade. Vi hade jätte jättekul verkligen.  Vid 11 åkte Kim och Alexandra hem fast kvällen fortsatte. lite senare kom Jacop och Max förbi en stund men vid 1 tiden drog dom, även Nathalie. Bobby, Kina och Amanda kom och hämta henne. När alla hade åkt så gick jag och Björne och lade oss, vi var så trötta. Idag vaknade vi halv 11, vi åt frukost sen drog Björne hem och jag satte igång att städa lite faktiskt. När jag var klar med allting så åkte jag hem till pappa. Jag asså JAG har varit hemma hela kvällen på en lördag, hallå det är något fel på mig? Jag har inte varit hemma på en lördag sen jag typ var sjuk och det var i decembar, shiit. Fast jag ångrar det inte för det var riktigt skönt att vara hemma och bara ta det lungt framför tv:n med chips och sakt och kolla på Melodifestivalen. Men nu vet jag inte riktigt var jag ska göra. Ska kanske se på film med familjen, fast jag känner för att sitta vid datorn.

Puss

E.M.D


Om inte nu så ska ni vinna nästa gång.
Jag förstår inte hur EMD inte kunde vinna. Asså "snälla snälla" låten kom två och den var ju så otroligt dålig. "Baby goodbye" skulle vinna, vafan tänker ni på? röstar på världens sämsta låt. Fast jag är glad att den inte vann. ettan var otroligt bra asså.

Natti natt

hej hej, nu är jag hemma efter att vart på trafikskolan och gården en stund. träffade lite folk och pratade lite med Charlie. Stog typ ute, eller jag satt och Charlie stod och vi pratade och som vanligt skratta, haha. Men det har inte hänt så mycket annat. Men nu måste jag sova, ska upp tidigt i morgon. Vi ska ha nationella i engelska, shiiit. Men puss på er. god natt


Vägen here I com

Hej bloggen. hemma nu men ska åka igen. Ska åka till trafikskolan och göra något ögontest sen få lite papper så jag kan övningsköra. ska bli fett najjs för jag är bara 16 men jag kan köra vart jag vill med övningskörningsskylten och pappa, haha. Då kan jag köra upp till Rättvik, jippie fyfan vad kul.  Efter att jag har varit där ska jag kanske till Nathalie eller gården, får se. Men nu ska jag åka. skriver i kväll, puss på er

En ny Ansofie från och med i morgon!

10 saker på hur jag ska ändra mig:

1. Jag ska lägga mig tidigt och läsa en bok på vardagarna.
2. Jag ska äta nyttigt till frukost och middag.
3. Jag ska alltid fixa mig lite på mornarna.
4. Jag ska lyssna och sköta mig i skolan.
5. Jag ska göra läxor och träna inför förhör/prov.
6. Jag ska skriva i bloggen minst 3 gånger om dagen.
7. Jag ska börja träna och sola 2-3 gånger i veckan.
8. Jag ska lägga undan mobilen 2 timmar innan jag ska sova.
9. Jag ska äta mer sallad och frukt.
10. Jag ska bara äta godis på helgerna.

Jag ska testa till veckans slut sen får vi se om jag kommer att lyckas.
Kom på andra saker jag kan sätta in i listan som gör mig till en bättre och nyttigare person.

Sov gott

Om du bara visste

Det finns en tjej här i världen som är helt underbar.
Hon är en oslagbar vän och jag älskar henne så sjukt mycket.
Jag kommer aldrig nämna hennes namn men jag vet vem det är och det räcker.
Vi är inte alltid med varandra men hon är ändå speciell.



Fyfan vad jag längtar till helgen. På lördag ska jag ta hand om mammas söta lilla hus, då ska jag bjuda hem lite folk så ska vi sjunga Singstar, spela kort och spela Buzz. Och på lördag ska jag se på Melodifestivalen med Nathalie, Bobby och några andra I think, men det ska bli sjukt kul. Problem: har inga pengar, fan fan fan.

Kort eller långt?



Vill men någar inte klippa mig så. Det är ju sååå fint verkligen. Fast på ett sätt vill jag ha kvar mitt långa hår.


Lika?


Visade 98% likhet


Vart hos mami

Jag åkte till mamma i Söndags och där finns det ingen dator så jag har inte kunnat skriva. Och det är inte direkt döds allvarligt för jag har inte gjort så mycket. I måndags var jag i skolan sen var jag bara hemma och igår var jag i skolan och på gympan drog vi till Torvalla (en simhall) och gjorde värsta simövningarna, fast det var hyfsat kul. Efter det så tog vi bussen och jag o Kim hoppade av i Haninge Centrum för att jag skulle shoppa eller Kim skulle åka hem med kvart över tåget så jag gick runt en stund själv sen kom lilla mamma. Jag hade från början 1370 kronor men jag handlade upp allt. Det blev ett nitskärp 199:-, Svart skinjacka 399:-, silver/grå Sjal 98:-, två-pack svarta Strumpbyxor 79:-, Svart kajal 78:-, svart Linne 59:- och Svart Midjekjol 199:- , vet inte om det var något mer. Men iallafall, vi var där i ca två timmar sen åkte vi hem och åt middag sedan kollade vi på tv. Bilder får ni ikväll.
Jag kommer vara hos pappa nu men jag kanske sover hos mamma ibland men oftast hos pappa.
Puss

Gamla minnen

Jag har inte skrivit på hela dagen men jag har varit hos Jasmine och när jag kom hem så har jag inte haft tid eftersom att släkten och några vänner har kommit för att fira mig. Jag fick typ 1300 kronor så i morgon ska jag åka och shoppa, fan vad jag längtar. Men igår var jag med Jasmine och Kim och som vanligt drog vi på fest. vi var överallt igår, Stureplan, Södermalm och fan kommer inte ihåg men överallt var vi. Men vi kom hem vid 3 tror jag sen gick vi och lade oss. Som vanligt var jag tvungen att åka hem tidigt så jag satt klockan 09:30 fast jagoch Kim gick upp 10:30. Sen åkte vi hem. Nu ikväll hemma hos pappa så kom Malin en kompis och hennes familj, har inte träffat henne på säkert ett halv år så vi pratade väldigt mycket speciellt om Rättvik, haha. Men när dom åkte hem så åkte jag med dom för jag kände för att sova hos mamma ikväll, kanske gör det i morgon med. Men nu är jag ilf här och som tur var hade mamma datorn hemmma, yeah. Dom kollar på tv men jag ska gå och vara social nu, vi hörs senare eller i morgon. Puss

Förlåt för en dålig uppdatering.
 
   
Dessa gamla bilder bjuder jag på!

Ansos kanske sista inlägg (för idag)

Fortfarande ont i huvudet och trött som satan. Men snart ska jag fika och sedan ta halv 3 tåget till Jasmine. Jag har stått på mitt rum i typ en och en halv timme och försökt välja kläder men jag hatar mina kläder. Tillslut blev det gråa strumpbyxor, Midjekjol och en vit topp. En sak till, jag kommer ta med mig stövletterna till Jasmine, jag orkar inte ha på mig dom nu. Men nu ska jag fika, orkar ärligt inte sitta vid datorn och det kommer jag nog inte göra ikväll heller. Vi kanske hörs sen eller i morgon.

Pussar

CB

Jag drömmer alltid om hur mitt liv ska vara eller hur jag vill ha det, men alla gör nog det och ni har säkert dom drömmarna jag har; Framgångsrik och ha familj typ. Jag ser mig själv i ett stort underbart hus vid havet med en underbar man med två eller tre barn. keep dreaming Anso.

Nu ska jag tvätta av mitt smink och sen gå upp och klä på mig, funderar på klackar, Jeans, linne och en kofta

Chris Brown, Chris Brown, Chris Brown, Chris Brown, Chris Brown är på radion

Puss

dröm kom igen

inatt har jag drömt något jag drömt förut, det var verkligen samma sak, samma saker hände, varenda liten sak fanns med i den gamla drömmen fan vad sjukt. Sen vaknade jag 7 minuter innan klockan skulle ringa klockan 11 med huvudverk? hallå vadå huvudverk, jag vill inte ha det och jag är verkligen inte bakis för jag drack inte mycket, lite vin bara. Men skit i det, nu sitter jag och äter min goda frukost, kaffe och 2 1/2 knäcke mackor. snart så ska jag börja fixa mig för att sedan röra mig mot Jasmine, men jag vet inte vad jag ska ha på mig ännu. Vi får se vad det blir


God kväll

Nu har jag kommit hem från en riktigt rolig kväll. Först var jag med familjen på restaurang, riktigt mysigt sen vid 9 kom jag tilkl tungelsta till Natta och några. Vi drog upp till Persson som hade fest så jag har haft skit kul där. Trevligt folk, vitt vin och mycket prat. Jag hoppas ni har haft en riktigt bra och rolig kväll som jag men nu ska jag sova. Och i morgon åker jag till Jasmine och då lär det också bli fest.

Puss på er från söta mig

God morgon

-alla sötnosar

Nu har jag ätit frukost så nu ska vi börja packa in i bilen sen ska vi åka till Gymnasiet i Södertälje jag ska börja i och efter det ska vi åka till Tomtsätra 6 och ta ut allting från bilen. Jag kommer vara ledig i dag och det ska bli så skönt och det är ju fredag så ikväll ska jag med familjen ut på restarang men det visste väl några.
Ni får ha en toppen dag. Puss på er  

P.S visst var det snygga skor i förra inlägget?


God natt

Nu ska jag sova söta läsare.
Sov gott och dröm söta o bra drömmar.
Puss på er

Ny header tack

Finns det någon som kan fixa en snygg header till mig?
Jag skickar bilder isånnafall. Jag tycker hemsidan jag fixar på är så tråkig.
Någon som har photoshop kan väl fixa? Skulle vara jättegulligt.


Är det någon som har sett dessa underbara skorna så snälla säg vart jag kan hitta dom. Helt perfekta
    

-

Hemma men tom på fantasi, vet inte vad jag ska skriva.
Kom på något.


Brydde mig inte

Gå in på sidan http://www.gratismode.se, man kan verkligen få ihop pengar och sedan gratis kläder.
TESTA!

Gården

Hej hej. Jag kommer att ta halv 7 tåget till Tungelsta. Björne möter mig sen går vi upp till gården, en fritidsgård. Det är tråkigt där men jag känner för att inte vara hemma ikväll. Vi har inga prov eller läxor så det är skönt. Men guud vad jag längtar till i morgon, när vi ska ut och äta på Jimmy steakhouse på söder. För dom som inte har ätit där, GÖR DET underbar mat. 
Jag har faktiskt pluggat lite till epa-kortet, vi flyttar ju snart då måste jag kunna ta mig någon vart. Ajuste jag hade på mig mina nya midje shorts idag. Jag fick många komplimanger faktiskt. En sak till, jag fick en present av Charlie idag, ett par skiiiiit fina örhängen. Han är så söt. Skriver när jag kommer hem, alltså klockan 21:00.

Puss på er.

Tomtsätra 6

 
Här är våran gård, fin va?!
Sov gott, dröm sött

Bra eller dålig?


Hur gör man

Varm Choklad av Kakao?

Jag värmde upp mjölk och hälde i kakao, men när jag smakade smaka det äkligt som fasen. Vad gjorde jag för fel?


Själviska idiot

Nej nu fick jag dåligt samvete. Det finns människor som inte ens får några pengar när dom fyller år så jag ska fan inte gnälla. Men asså jag blir lite ledsen eftersom att jag alltid får ganska mycke saker, men skit samma. Jag lever fortfarnade.

Puss

Glömde

Oj då, jag har glömt att berätta om går dagen. Jag och Kim åkte ju på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv och den var bra men väldigt seg ett bra tag. I slutet av filmen satt både jag och Kim tårögda, hehe. Men jag tycker att filmen är så otroligt bra gjord. 

Födelsedag! 
Måste säga att det här är nog den sämsta födelsedagen ever. Jag är så besviken på pappa. Det ända jag får av honom är 500 kronor. Det är förfan min månadspeng, äckel. Det är det ända jag fått idag eller nej, ett par stövletter av min faster Lillan också, riktigt fina. Pengarna jag fick idag är slut, köpte ett par midje shorts, liten axelväska och ett jättefint armband.
      
Av mamma så har jag inte fått något ännu, men vi ska åka och shoppa snart, lääängtar.
Ska snart se på tv så ha en bra kväll. Kisses

21 Mars 2009

Just nu sitter jag och verkligen försöker göra allt för att kunna åka på kryssningen, men ingen vuxen kan. Jag ska åka, det kanske är mitt livs bästa kväll. Om vi ska åka ska Nathalie också följa med. Jag har kollat upp allt, hur mycket det kostar och vilka hytter vi ska ha och sånt. Snälla kan någon hjälpa mig, jag vill åka. 
                 
Söt va

Bildbeviset: De är ihop igen

2009-03-03 13:28 Rihanna och Chris Brown på flygplatsen i Miami  

Som Starlounge tidigare berättat återförenades Rihanna med Chris Brown i Miami i helgen. Källor som står paret nära säger att de har blivit ihop igen, trots att Chris, 19, fortfarande är misstänkt för att ha misshandlat sin 21-åriga flickvän.

Och här är exklusiva bilder från flygplatsen i Miami i söndags. Chris är klädd i röd keps och Rihanna gömmer sig under en mörk jacka. Planets mål var Los Angeles, och enligt uppgift checkade de senare in på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills.  

Samtidigt har tidningen People pratat med anhöriga till Rihanna som är illa berörda över hennes återförening med Chris.  

- Alla vill att de ska ta en paus. Låta saker och ting kyla ner sig. Ingen vill att de ska bli ihop igen, säger en av hennes släktingar.  

- Jag är oroad. Jag vill inte att hon ska begå ett misstag och jag vill inte att hon ska behöva gå igenom det här någonsin igen.


Min dag

Jag fyller år. Nu är jag 16 år ett år närmare 18, haha. Säg grattis=)
Hoppas jag får en bra dag!

Ska jag? ska jag inte?

                     
Jag funderar på att bjuda Kim på Kryssning den 23 mars då E.M.D ska uppträda. Eftersom att vi är typ galna i dom så kanska vi får chansen att träffa och prata med dom. Det är i allafall min dröm, att få en kram och en puss på kinden av Danny. Men vi får se

EN DAG KVAR

Jag är verkligen så glad. I morgon är the big day, jag fyller år. Jag blir 16 år så jag är ledig i morgon, ska göra något kul med tjejerna. Men ikväll ska jag på bio med Kimpa kanske. Jag hoppas jag får fett me stålar i morgon, haha jag är ju fattig och är lite shop sugen.

Kisses från 15åringen


8:10

Nu har jag försovit mig. Duktigt
Tar halv tio tåget, fast missar bara bilden och lite av en annan lektion.
Puss

Kryssningen

Jag var super super trött i går. Anledningen till varför jag inte skrev något.  Men nu om kryssningen...

Vi åkte tåg in till båten och den avgick klockan 6. När vi väl hade kommit ombord gick vi till hytten och tog foton, dansa, fixade oss och skrattade. Vi hade en deel (stavning) att vi skulle byta om minst tre gånger denna kväll eftersom att vi hade med oss en del kläder och det klarade vi väldigt enkelt. Men är vi var klara vid 8 tiden checka vi runt lite i båten och efter ett tag började vi prata med ett par killar som vi spendera kvällen med. Det blev väldigt mycket dans och jag drogade typ alkoholfria drinkar men dom är ju så förbaskat goda, lite söta me vem fasen bryr sig? haha. Vid 3 tiden drog dessa killlar och vi umgicks med några andra, Rasmus och Blomman som vi spendera natten med. haha ta det inte fel, vi var vakna hela natten på båten och gick runt, träffa på folk och prata. Men jag kan lova att vi var trötta och hungriga. Som tur var gick klockan fort så vi väntade inte så länge tills dom öppna frukost buffén. Vid 4 tiden skulle vi vara inne i Slussen igen så vi tog det lugnt och gick runt lite, umgicks med kryssnings killarna ett tag, haha sedan var vi framme och då blev det lite bråk med Kim och hennes mamma så jag o Kim tog tåget hem. Under resan somnade vi flera gånger men sen kom vi hem. Så här såg min kväll ut då.

-Somna framför tv
-Åt middag
-Badade
-Gick och la mig

Somnade typ vid kvart i 8, hehe. Tyvär inga bilder just nu.
Puss


RSS 2.0