Detta bjuder jag på!

       

Ha en bra helg, Puss

Michael Jackson blev bara 50 år.

Usch, vad hemskt. Michael är död. Han fick hjärtstillestånd hemma i sitt hem. Och på sjukhuset höll dom på i en timme för att få honom i liv men läkarna lyckades inte. Det är verkligen jätte hemskt att han har dött.


Fredag idag!
Jag och mamma gick upp halv 4 idag för att komma iväg tidigt till jobbet, så vi kommer sluta runt 10-11. Sen ska jag hem och sola och i kväll kanske jag åker till Country festivalen men det bror på om Helena åker dit ikväll. Jag ska ilf dit i morgon med Helena och några fler. Det ska bli skit kul. 

Puss 

Rosenhill kväll

Hejs!
Skulle jobba idag, men mamma mår dåligt så vi stannade hemma. Men jag har fakitskt jobbat, mamma hade arbete hemma så. Jag har solat lite idag bara men jag klarar inte av att ligga så jätte länge i solen asså. Igår var jag och Helena på Rosénhill hela kvällen och vi ska dit ikväll med. Jag älskar det stället, hojarna är helt gudomliga. Men nu ska Helena ha datorn, vi höres.

Tjao

Charlie när han är liten



Sötaste ungen asså. Det här är Charlie Marcus Santala, min bästavän.
Älskar honom. Förlåt Charlie, men jag var tvungen att lägga ut den.

Love u

rubrik?

Jag funderar på att ta min andra och sista macka nu och en kopp kaffe, gud så gott. Skriver nog innan jag slutar. Men om inte så i sånafall, ha en  toppen midsommar och helg, så hörs  vi. Tror inte jag jobbar på Måndag för Jasmine ska förmodligen sova hos mig så Söndag.

Puss

Världens finaste hund!



Saknar denna hund så enormt mycket. Älskar dig Loke.
Han är så underbar. Finns ingen bättre än han. Måste träffa dig snart snuttis.
Puss

Vad händer dagen innan midsommar? och på midsommar?

God morgon gott folk.
Fyfan vad härligt, slutar 11 idag. Mamma gjorde ingen frukost hemma idag, vi åt på frukost vagnen, gott som fean. Köpte två stora baguetter och en stor kaffe. Ajuste, Kim sov hos mig för igår var hon ute med oss och vi skulle dra till Grindsjön. Vi var där typ 10 minuter sen drog vi vidare till Donken i Handen. Jag, Kim, Johana och Mikis åkte med Persson och Matte, Jocke, Emilie och Skog åkte med lilla Pazze. Vi hade faktiskt ganska kul, eller trevligt kanske låter bättre.

Svar på rubriken!
Ikväll lär vi vara ute, tror ja skulle göra något med Pazze och Persson, men ja vet inte än. Men iallafall så ska jag sova hos Johana ikväll för i morgon ska vi åka tidigt ut till hennes morfar med hennes släkt. Senare i morgon kväll så ska vi dra hem till min kusin Patric, han fyller år och ska ha fest. Det ska bli riktigt kul faktiskt.

Men jag uppdaterar senare. Kisses

Skulle in igår men datorn lagga

vem ringde dig senast?: Min bror
vem kysste dej senast?: Niklas
vem kramde dej senast?: Persson
vad har du för bh på dig just nu?: En svart med glitter
vad har du för trosor på dej just nu?: vita string
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: Yes;) Skönt att prata och vara med dig igen<3<3 Av Pazze som jag har bråkat med ett tag
vad brukar folk få för intryck av dig : Rolig och snäll hoppas jag
har du någon gång klätt dig horigt?: I don't think so
har folk kallat dig slampa?: ja...

har du kallat någon för slampa?: Säkert
har du slagit någon riktig hårt?: Ja
använder du parfym?: Ja, oftast
vilka slags killar faller du för ?: Snälla, söta och omtänksamma
en hemlighet om dig :
kommer alltid vara en hemlighet
vill du ut och festa nu? : Inte nu, men i  kväll
vad är klockan? : 06:32
Vilken färg har din mobil?: Silver
vad ska du göra nu?: Jobba och plugga
har du svårt att släppa andra tätt in på livet? : det bror på hur dom är som person
känner du att du orkar en fråga till?: Absolut
vad tänker du när du vaknar? : Olika för varje gång jag vaknar
kan du gå utan smink? Ja men gud ja


Ha det så bra

Detta blir sista inlägget för idag för vi ska åka nu. Ni får ha det så toppen bra ute i solen. Det ska jag ha ilf.
skriver i morgon, Pussar

Kall Sommar

Guuud vad skönt. Snart slutar jag jobbet, då ska jag hem och byta om och sen åka till Rosenhill med Helena och fika. Efter det så åker jag till Tungelsta, eller Först till Johana sen drar vi ut. Det är sånt underbart väder fast jag önska att det var 30-35 grader ute och varmt på kvällen så man kan gå i Jeans shorts och linne.

Stockholm, långtidsprognos
Torsdag 18 jun
kl. 08 13°12 17°16 18°20 13°
REGNA, UPPEHÅLL
Fredag 19 jun
kl. 08 14°12 19°16 21°20 16°
MULET, REGNA
Lördag 20 jun
kl. 08
13°
12
14°
16
14°
20
13°
REGNA, MULET
Sö 21 jun
kl. 08 14°16 15°
SOL, REGN
Må 22 jun
kl. 08 15°16 19°
SOL, MOLN
Ti 23 jun
kl. 08 18°16 23°
MOLN, SOL
On 24 jun
kl. 08 19°16 25°
SOL, MOLN
To 25 jun
kl. 08 18°16 21°
SOLIGT
Fr 26 jun
kl. 08 13°16 13°
MOLNIGT

Så här ser inte en sommar ut. Nu blir jag besviken och sur. Snälla SOL, kan du göra det varmt så man kan bada och sola. vill kunna vara ute hela natten med bara en tjockt tröja utan att frysa, men nej det gårinte nu.


Sura pussar

Flipp eller Flopp?


Nykvarn

Har varit hos pappa sen i fredags. Kom hem igår kväll ungefär.
Kim följde med på fredagen och Björne kom på lördagen. För det mestadels har vi spelat biljard. Vi har inte gjort så mycket, bara typ tagit det lugnt och svullat chips. Det tråkiga var vädret som var, men nu är det fint igen. Hoppas det bara håller i sig nu, för jag måste få färg och jag har ännu inte tagit första doppet än, gaah. Idag jobbar jag, och efter jobbet ska jag åka och fika med min syster på Rosenhill och efter det ska jag typ till Tungelsta, träffa min pojkvän som jag inte har träffat sen i Torsdags.
Just nu håller jag på att skriva på en uppsats, Handla hållbart som jag ska skicka till min lärare senast klockan 12 idag. Jag ska skriva om ett föremål, hitta på egna frågor och sedan leta efter svar och sen ska jag skriva en kort sammanfattning. Skit jobbigt men jag är ganska tvingad till att göra det här.
På fredag är det Midsommarafton och jag ska vara med Johana och hennes släkt ute hos morfar (Johanas morfar). Det ska bli jätte trevligt och jag känner ju hela hennes släkt så det är lugnt. Vi kommer ta moppen ut dit så vi kan dra när vi vill sen på kvällen. Och på lördag ska jag vara med Niklas. Det är nog det enda planerat i veckan, kan inte planera så mycket för jag vet inte vilka dagar jag ska jobba i veckan. Men nu måste jag fortsätta på uppsatsen.


Big hugs

Vill ni ha mer bilder?


Jag, i min balklänning

Jag och Kim på balen

Melon, Jennifer och Björne på balen

Jag, Melon, Kim, Björne, Alexandra och Nathalie på skolavslutningen

Klassfoto på skolavslutningen

Björne, Jag, Pierre, Nathalie och Melon på fest

Sommarlov?? vart är solen??


Älskar den bilden på mig och Johana (bästavän). Den är skit snygg =S

SOMMARLOV!
hmm, och det innebär? Det är dåligt väder och då suger allt. Man har inge sommarlov utan värme och sol. Jag sitter på mammas kontor, ska jobba med henne hela sommarlovet fast inte varje dag utan några dagar i veckan. Jag kommer få 67.50 kr i timmen och det är bra. Det jag ska göra på mammas jobb är pappersarbete och typ städa lite.
Ajuste, Torsdag idag, NRJ IN THE PARK är ju ikväll på Grönan. Jag funderar på att gå men då måste jag få med mig mina kompisar. Vi kanske ses där.
I morgon åker jag till pappa, sover där till Söndag. Kim och Jasmine ska med, det ska bli riktigt mysigt. Dom har ju inte varit där än, så jag hoppas dom kommer trivas. Men nu skajag jobba. Lägger in bilder från balen, skolavslutningen och diverse saker.

Pussar

RSS 2.0